От: Какъв обектив да избера ?
В момента, кажи речи, нямам нищо събрано. С 55-300 снимам не толкова често. Вярно, че имам ход само до 105, но мисля, че е достатъчно за спортна фотография. А и разликата в качеството на снимките, ще е доста голяма.
Първоначално публикуван от I.Stoyanov
Преглед на мнение

чак за Ройтерс, не знам, но имам приятел, който се занимава с фотография. Не точно, по - скоро жена му. Имат студио, а той съчетава работата със заснемането на разни мероприятия, но като цяло е зает човек та му помагам. Еле пък по баловете е лудница. Няма насмогване. Та така, на мен основната ми работа е коренно друга, но фотографията ми е хоби. Отделно снимам и други неща. Според желание на приятели и клиенти. Финансовото положение е такова - работиш - има бюджет, не работиш - няма. Говоря за основната си работа. До сега влагах, не малко средства в мотоциклети и автомобили, сега мисля да им дам малко почивка и да наблегна на другото хоби - фотографията. Тези неща, които съм изброил е план на стъклата, които съм замислил за в бъдеще. Пък каквото стане и така. А и не мисля, че са чак толкова голяма набутвация.
Коментар