Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Пейзаж и природа

Свий

X
- 

От: Пейзаж и природа

Зад маковете, бреПървоначално публикуван от n960 Преглед на мнениеАчо, а де е морето?!  ... ...
 Това ме подсеща за един виц:
 Час по рисуване. Учителката върви между чиновете и разглежда рисунките на децата. Пред Иванчо - бял лист.
 - Какво е това, Иванчо? - попитала тя.
 - Крава пасе трева - отвърнал нашият.
 - А къде е тревата?
 - Кравата я е изяла!
 - А къде е кравата?
 - Ми на друго пасище, да не е луда, да седи там, дето няма трева! 
 ...
 Та утре, ако не ме мързи сабайле, ще покажа и мУретУ!По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!
 Коментар
- 

Аз пък да ти кажа...за толкова пари очаквах съвсем други резултати.А те са доста подобни на резултатите постигани с много по-евтина техника...Мое мнение разбира се де...Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнениеЕдин ден като порасТна, ще стана и аз пентаксаджия... 
 Ама пък винаги съм готов за тестове и сравнения, пък после ще се види дали съм прав...
 И за да не е праЗдно...

П.П.Това е с малкия звяр... 

П.П.П.За по-добро качество и цял екран клик на снимката!

Поздрави!NISSAN FOREVER
 -----------------------------------------------------------------------------
 Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
 Коментар
- 

Аз вече ги виждамПървоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеАз пък да ти кажа...за толкова пари очаквах съвсем други резултати.А те са доста подобни на резултатите постигани с много по-евтина техника...Мое мнение разбира се де...
 Ама пък винаги съм готов за тестове и сравнения, пък после ще се види дали съм прав...
 И за да не е праЗдно...

П.П.Това е с малкия звяр... 

П.П.П.За по-добро качество и цял екран клик на снимката!

Поздрави! (резултатите) Проблема идва и от техниката за постобработка! (резултатите) Проблема идва и от техниката за постобработка!

И в интерес на истината с Никоня правеше много по качествени снимки OFFROAD CLUB STARA ZAGORA OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
 Коментар
- 

В интерес на истината съм готов на тестове...с трите фотоапарата, ама после да не ревеш...Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнениеАз вече ги виждам (резултатите) Проблема идва и от техниката за постобработка! (резултатите) Проблема идва и от техниката за постобработка!

И в интерес на истината с Никоня правеше много по качествени снимки  
 П.П.А...забравих...и разликите трябва да са около пет пъти по-големи, а не да се взираме и се чудим кой кадър е по-добър, защото и финансовото изражение е толкова като разлика... NISSAN FOREVER NISSAN FOREVER
 -----------------------------------------------------------------------------
 Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар