Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво заснех днес ...
Свий
X
-
От: Какво заснех днес ...
Понеже съм индианец (явно) и нещо не ми е ясна системата със съобщенията и репутацията, пък там някъде някой питаше за апарата от горно филмче - Nikon D300 - има си вградена функция за тайм-лапс (как е това на български) - Interval Shooting. Много удобно за такиви експерименти или пък за HDRI ако нямаш спусък.
a100 - това спокойно можеше да го кронеш някъде около цветето и мухата според мен, така някак си изпада вдясно цялата композиция.'Облагането с данъци е изтънчен начин да искаш пари със заплаха'
Коментар
-
Първоначално публикуван от ntashev Преглед на мнениеa100 - това спокойно можеше да го кронеш някъде около цветето и мухата според мен, така някак си изпада вдясно цялата композиция.По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнениеАз, вместо да ги кропвам, бих оставил още малко пространство от дясно. Цветето си много добре на фона на зелените листа, особено ако бяха още малко по-размазани.По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар