Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво заснех днес ...
Свий
X
-
От: Какво заснех днес ...
Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение...
Вече си мислех, че няма да доживея да постнеш някой кадър тук.Дори си мислех да си по някаква забрана ......
Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеНе бре, просто нали темата е за какво съм снимал днес, а аз никога не си качвам днешните снимки на компа преди утре, и там да ни радваш
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеАз заради него си направих труда да разпъвам статива. Ама съм се издънил на земята и си имам самоходен двигател на главната улица.
п.п.
Малко по-късно - към осем, точно преди залез:
Последно редактирано от stargazer; 17-05-14, 20:53.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеЕ-е-е, уби всичко детско в мене с тия облаци! От колко кадъра са сглобявани снимките?
Ей това е сглобеното:
5 хоризонтални на 30мм (х2.7 идва 81мм на ФФ) ама при това ограничение на форума от 1024 пиксела нищо се не видиПоследно редактирано от stargazer; 18-05-14, 00:41.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеАко не си беше признал, нямаше и да забележа
п.п.
Малко по-късно - към осем, точно преди залез:
[ATTACH=CONFIG]712298[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]712300[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]712301[/ATTACH]
Браво!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар