Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво заснех днес ...
Свий
X
-
От: Какво заснех днес ...
Уф какво риболовно ми стана с тази река и този бързей...
П.П.Аз лично бих заснел това място сигурно по-отдолу някъде до реката с насочен обектив към бързея и...камъка в дясно на снимката да ми се пада в ляво и да ми е близкия план, и бих позамазал водата на бързея, ама...това са си моите лудости...
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Къде се губиш бре...?
П.П.Да не си пуснал някоя тема с хойкане по планините някъде, а аз да съм я пропуснал...
NISSAN FOREVER
Коментар
-
Ммнее... Това от вчера докато се опитвах да се възстановя след поредния мозъчен "фалит"Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеКъде се губиш бре...?
П.П.Да не си пуснал някоя тема с хойкане по планините някъде, а аз да съм я пропуснал...
.
- а иначе не качвам снимки заради глупавата система на форума. Имам тонове снимки, къде добри, къде пълнеж. Качвам някой OтсEти във фейсбук, а останалите на печат
.
п.п. знам че има неща които куцат в горната снимка, но ако видиш оригинала ще разбереш
Коментар
-
Ти убаво качваш у ФБ, ама я се разконспирирай кой си там, че нещо не успявам да те нацеляПървоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнениеМмнее... Това от вчера докато се опитвах да се възстановя след поредния мозъчен "фалит"
.
- а иначе не качвам снимки заради глупавата система на форума. Имам тонове снимки, къде добри, къде пълнеж. Качвам някой OтсEти във фейсбук, а останалите на печат
.
п.п. знам че има неща които куцат в горната снимка, но ако видиш оригинала ще разбереш
Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Хубави кадри..., а къде се намират тези скали?Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]744733[/ATTACH]
Една тъжна и самотна църква...
[ATTACH=CONFIG]744734[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]744736[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]744737[/ATTACH]
... и едно свещено място - ,,Провиралката''
[ATTACH=CONFIG]744738[/ATTACH]
... и каменна ,,еротика''
П.П.Коригирай хроматичните аберации, че развалят хубавите кадри
Поздрави!NISSAN FOREVER
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар