Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Цветята на Цвети :)
Свий
X
-
От: Цветята на Цвети
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеМагнолия.
Ако не ти е проблем да ми направиш повечко снимки на магнолията. Сбърках се да търся миналата година модходяща магнолийка за етикета на един наш крем.
Коментар
-
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеМагнолия.
Ако не ти е проблем да ми направиш повечко снимки на магнолията. Сбърках се да търся миналата година модходяща магнолийка за етикета на един наш крем.
Две дървета са пред нас и още няколко в квартала, тия пред нас са на пет метра едно от друго, при едното вече всичко се е разтворило, при другото още са затворени.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Последно редактирано от Жулиета; 18-04-11, 12:46.Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнениеИзвинявайте, нямам скъпа техника да снимам ...
Браво за снимките!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнениеИзвинявайте, нямам скъпа техника да снимам и снимките не блестят с качество, но съм ги правила с много чувство и от сърце!Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Последно редактирано от Жулиета; 18-04-11, 18:22.Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
Коментар
-
Последно редактирано от Daniel; 19-04-11, 12:55.Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар