Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Цветята на Цвети :)
Свий
X
-
До: Цветята на Цвети
Ето малко по-изсъхнали Маргаритки от мен
1.

2.

3.

4.

5

6.

7.

8.

това беше от мен...скоро може да кача още
Надявам се да ви харесат
Последно редактирано от cveti; 12-06-09, 22:18.[FONT=Century Gothic][SIZE=5][B][U][COLOR=PaleGreen][I]Save the Bulgarian Nature :):):)[/I][/COLOR][/U][/B][/SIZE][/FONT]
Коментар
-
Понеже темата малко е "позамряла", нека да я продължим и през новата година.
Храсти (нямам представа какви са) с интересни цветове - някъде по бул. "България" в София.

Саксия с декоративни мини-хризантеми (подърк за колежка в службата).
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
как се нарича това цвете ?Първоначално публикуван от v12345s Преглед на мнениеи още
Коментар
-
Нарича се кактус.Първоначално публикуван от METIN Преглед на мнениекак се нарича това цвете ?
Цъфтят рядко, някои даже крайно рядко, но някои видове, както се вижда от снимката, доста красиво.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
отговор към nickbochev:
Ник, първото е японска Глициния, колкото и странно да звучи е лиана от сем. Бобови. Прекрасният и аромат се ползва от години във формулите на известни марки парфюми. Отровна е. Но пък за нея японците казват "Любовта е като цветовете на глицинията! Колебае се във вятъра, понякога е радостна, понякога тъжна."
В по-късен час когато се "светна" как точно да пускам снимки ще ви покажа и част от моите цветя, тоест моята най-голяма любов.
__________________Последно редактирано от Dan7; 05-01-10, 14:58.
Коментар
-
Питах най големия ми спец по кактусите, съфорумка от Кубрат и ето копнат отговор:Първоначално публикуван от v12345s Преглед на мнениеи още
"Туй чудо на природата е прословутият Echinopsis - "babikus balkonikus" Има създадени чрез селекция много различни разцветки на цвета. Аз имам в бяло и розово цъфтящо. Бялото ухае страхотно и аз съм си наумила, че в рая мирише на бял ехинопсис, а е красиво като на нос Калиакра.

Мечтая си да живея на Калиакра и да имам оранжерия с кактуси - това за след пенсионирането."
Коментар
-
Харесвам лианите, които цъфтят красиво и ...те естествено са ужасно много видове, но ще пусна само тези, които са си мои

това бяха клематиси
следващото също е лиана и се нарича тунбергия еректа

умишлено пиша имената им не на латиница, това не е специализиран форум за цветя. Апропо, обичам повечето видове цветя, като изключа месоядните. Снимам ги постоянно и се радвам, че тук има място, което прилича на градинка, в която да поглеждаме от време на време.Последно редактирано от Dan7; 06-01-10, 14:43.
Коментар
-
Точно това цвете през миналата година цъфна два пъти,първият път през месец май а вторият път през септември.Намира се в Кипър!Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНарича се кактус.
Цъфтят рядко, някои даже крайно рядко, но някои видове, както се вижда от снимката, доста красиво.
http://picasaweb.google.com/stoianov...PCT1YmX8vfowwE#
Коментар
-
Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнениеХайде и още едни от мен
Една Седмица по-късно остана Само едно цвете, но още е Много Красиво
а това е същата снимка "подобрена" от ИрфанВю-то

а ето и още един варянт
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Коментар