Днес вече нацяло се пукна цвета на чадото ми.. Изчаквам още малко да падне и клончето го махам, че корона трябва да оформям.. [ATTACH=CONFIG]503553[/ATTACH]
Голяма красота!Резитба се прави само веднъж в годината.В края на февруари-началото на март.Реже се дълбоко,на 2-3-та листна пъпка.По този начин,освен оформяне на короната се залагат и цветовете.През останалото време не виждам причина да подрязваш,но ти си знаеш
Голяма красота!Резитба се прави само веднъж в годината.В края на февруари-началото на март.Реже се дълбоко,на 2-3-та листна пъпка.По този начин,освен оформяне на короната се залагат и цветовете.През останалото време не виждам причина да подрязваш,но ти си знаеш
Клонките, които съм маркирал със стрелки ще отпаднат след като паднат пъпките понеже ми се свидят още.. В горната част има много издънки и си мисля, че ще стане много гъста, след като отрежа и върховете на големите клонки в короната.. Някакво ГМО съм направил явно .. Стъблото все още е много тънко, но това ще е височината/към 1,70м/.. Пръста в саксията не е пръст, а е единствено от тези пакетираните торове.. На пролет предстои преместване в по-голяма..
Клонките, които съм маркирал със стрелки ще отпаднат след като паднат пъпките понеже ми се свидят още.. В горната част има много издънки и си мисля, че ще стане много гъста, след като отрежа и върховете на големите клонки в короната.. Някакво ГМО съм направил явно .. Стъблото все още е много тънко, но това ще е височината/към 1,70м/.. Пръста в саксията не е пръст, а е единствено от тези пакетираните торове.. На пролет предстои преместване в по-голяма..
[ATTACH=CONFIG]506084[/ATTACH]
Даа...,отглеждаш си много хубав и здрав ХибискусПоздравления!
Димитровчета – цветята на есента. Не хризантеми, дошли от Холандия, а най-обикновени Димитровчета, които събирам от дворовете на бабите. Шарени, рошави, толкова красиви, че колкото пъти ги погледна токова пъти ми се спира тока. Често си правя чаша кафе, сядам и ги гледам. Мисля, че сърцето ми не е достатъчно голямо за тази красота.
Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!
Коментар