Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера Go Pro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Камера Go Pro

Ползваш wifi-то докато летиш ли ?
    Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
    Не знам тая тройка ми скъси живота. То е забиване, спира сама, не се пали, гаси се, уж записва, а файла е повреден... бе нещо страшно. По-бъгаво устройство не съм срещал. Верно, че снима добре, ама... Един приятел си купи чисто нова- същата работа. Казват, че ставало само като я караш да снима на повече от 30 кадъра, ама на мене 30 не ми трябват. Ъпдейтвам я постоянно.. НЕ. Няма оправия.

Е тука я ползвам за FPV- жива връзка от квадракоптера... Най-накрая можеш да си преглеждаш какво си снимал през телефона... Не знам писна ми да проверявам всеки път има ли го файла, няма ли го...Въобще не мога да и разчитам , както на двойката примерно. Нетът е пълен с оплаквания.

When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Дам. Не хваща през цяялото време, ама така по на ниско рааботи , а главно е да видя записва ли или не. Батерията изфирясва за най-много 20 мин.
      Последно редактирано от iassen; 11-08-13, 13:30.

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
        Тея дни работя в доста тежки условия- снимаме филм за Американски войници в Авганистан... главно по кариери и малко в полета, ползвам 6 черни 3ки (5 от Щатите и 1 от Екско (благодаря за отстъпката) за сега нямам проблеми с нито една от камерките, въпреки че са изложени на нечовешки условия.... според мен освен останалото са и по-яки (издръвливи) от 2ката..(това показват тестовете за сега) полвам ги с допълнителна батерия и когато ми е нужно ги кадрирам с телефона(много рядко полвам дисплейчетата) Също държа да отбележа че забелязвам с една идея по=голяма "фотографска широта"(Dynamic range)от на каноните- 7Д,550Д,60Д ...(при това те са с много добри обективи!!)
        хехе и аз работих по този филм. Правих сториборд На колко кадъраа в секунда снимаш?

Между другото програмата оправи скапааните клипове, ама само за гледане. За монтаж не стават. Програмата се шашка.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
          Дам. Не хваща през цяялото време, ама така по на ниско рааботи , а главно е да видя записва ли или не. Батерията изфирясва за най-много 20 мин.
          Не си притесняваш да не повлияе на самолета - все пак са на една честота. Аз досега винаги съм гледал когато летя с phantoma да спирам wifi-to на гопрото. За да не го видя как отлита към Китай.
          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Еми аз съм с друга апаратура.. не е имало проблеми. Добре си е, пробвай на ниско...

Коментар

Почти всичко е на 24 кадъра в секунда , гопротата са на 2.7К СИН с протуне,а каноните на 24, 1920 с много хубави кино обективи..
              Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Айде и аз вече в отбора, да ми е честита, Херо 3, черна. Уикенда мисля да Й направя сефтето. Ясене, с каква карта си? Доколкото четох, голяма част от проблема със забиването се дължи на картата, много от хората, които се оплакват, ползват Sandisk. Аз си взех на ADATA UHS-I, cl10, дано да няма проблеми с нея.. И друг въпрос - от FPS, които цитираш съдя, че снимаш на NTSC, защото на PAL са малко по-ниски. Има ли значение дали снимаме на PAL или NTSC? Четох, че за европа било препоръчително на PAL, заради честотата на електричеството, която била 50hz, и да не се получава примигване при изкуствено осветление, така ли е, или може да си снимаме и на NTSC?

Коментар

Искам да купя камера HERO3, изчетох цялата тема, и пак не разбрах, има толкова много дилъри, кой е истински, кой не е? Разбрах само, че ако е от щатите, е с по-малка гаранция и не важи гаранцията тук? някой нещо да е чувал за goprobg. com ? Те ли са вносители? Извинявам се ако се повтарям с въпросите, но не исках да отварям нова тема, да не се счита за офтопик...

Коментар

Първоначално публикуван от gen4ooo Преглед на мнение
                    Искам да купя камера HERO3, изчетох цялата тема, и пак не разбрах, има толкова много дилъри, кой е истински, кой не е? Разбрах само, че ако е от щатите, е с по-малка гаранция и не важи гаранцията тук? някой нещо да е чувал за goprobg. com ? Те ли са вносители? Извинявам се ако се повтарям с въпросите, но не исках да отварям нова тема, да не се счита за офтопик...
                    Иди в редакцията на списанието и ще разбереш!
                    Иво (таксито) Андреев
                    0988 91 80 50
                    Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Не те вълнува кой е вносител, а кой е дистрибутор. Вносителя продава на дистрибуторите на едро.
                      ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                      СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
                        Не те вълнува кой е вносител, а кой е дистрибутор. Вносителя продава на дистрибуторите на едро.
                        Благодаря колеги, купих от гопробг.цом само там имаше блек, камерата е уникална само нещо батерията я яде брутално бързо агентите от магазина ми дадоха един линк, в който е описано колко държи батерията, ама аз изкарвам няма и час при 1080/50 и снимки през минута. вашите камери, дали изкарват, толкова колкото в тази таблица? http://goprobg.com/store/page/10/bat...pro-hero3.html

Коментар

Благодаря колеги, купих от гопробг.цом само там имаше блек, камерата е уникална само нещо батерията я яде брутално бързо агентите от магазина ми дадоха един линк, в който е описано колко държи батерията, ама аз изкарвам няма и час при 1080/50 и снимки през минута. вашите камери, дали изкарват, толкова колкото в тази таблица? http://goprobg.com/store/page/10/bat...pro-hero3.html
                          И при нас има черната. Относно батерията, според мен малко са се презапасили с издръжливостта, подобно на комбинирания разход при автопроизводителите

Коментар

Нейзбежно е да се запасиш с допълнителни батерий! аз си купих за всяка камерка по 1 външна и 1 вътрешна допълнително (ползвам само един дисплей).
                            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

http://www.scubaboard.com/forums/att...2&d=1365780411 тук има по-подробна таблица за живота на батерията при различни режими. Режима, на който си снимал е най-енергоемкия. Не съм пробвал на него, но на 720/60 ми изкара с 5 минути по-малко от даденото в таблицата, като в началото имам 5 мин на Wi-Fi, докато настроя камерата. Така че според мен тия времена са точни. Ако си оставил Wi-Fi да работи постоянно, на този режим, който си снимал, ще изкара по-малко от час.

Коментар

Вчера излезе най-новата модификация на 3ката - 3+
                                Ето едно видео:

И ето един опит от мен да сглобя тези кадри от миналата зима, получи се едно добро аматьорско видео с аматьорско каране, поне аз така го виждам. Като малък се занимавах повече с видео обработка, но стана тука 5 години и Movie Maker не съм пипал...
                                Та enjoy както се вика !
                                Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X