Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фото - тренинг за всеки.!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фото - тренинг за всеки.!!!

Коментар

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Ееее, що изотзадзе?
          Можеш отпред или леко под ъгъл 3/4 примерно
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Ееее, що изотзадзе?
            Можеш отпред или леко под ъгъл 3/4 примерно
            Щото тоя не искаше да гледа в слънцето...
            А под ъгъл опитах, пълна трагедия станаха...казах ти да се видим на по бира да понауча това онова, ама ти чакаш да стане време за греяна ракия май...

Коментар

Щото тоя не искаше да гледа в слънцето...
              А под ъгъл опитах, пълна трагедия станаха...казах ти да се видим на по бира да понауча това онова, ама ти чакаш да стане време за греяна ракия май...
              Е звънкаш и пием бира винаги
              Ако ми нямаш тилифоня е те ти го те 088 555 99 59 Петър
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Е звънкаш и пием бира винаги
                Ако ми нямаш тилифоня е те ти го те 088 555 99 59 Петър
                Мерси, ще се възползвам, кажи сега за ръката в по-предният пост, какви са кусурите...???

Коментар

Освен че е изотзадзе нямаш. Техниката е добра
                  Кадрирантео и него си го нацелил

Коментар

Мерси, ще се възползвам, кажи сега за ръката в по-предният пост, какви са кусурите...???
                    На мене ми хареса доста ръката! Можеш да експериментираш да фокусираш върху цигарата, да видиш дали няма да се получи нещо интересно, както и да се опиташ да я разположиш леко по диагонал в кадъра. Ама това са само идеи. Иначе ме кефи!
                    "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                    Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                      На мене ми хареса доста ръката! Можеш да експериментираш да фокусираш върху цигарата, да видиш дали няма да се получи нещо интересно, както и да се опиташ да я разположиш леко по диагонал в кадъра. Ама това са само идеи. Иначе ме кефи!
                      Този кадър е "краден", тоест аз го направих, но това момиче седна точно пред мен когато снимах във водата.
                      Не съм си и мислил какво и как да направя, хареса ми гривната и я щракнах, другото е чиста случайност.
                      Още повече, че тя не ми позираше, трябваше да я хвана без да ме види и без да мърда естествено....нещо като улови мига се получи.
                      Благодаря обаче за градивната критика, ще се радвам и на друга такава.

Щях да забравя, момичето седеше под едно дърво на сянка и може би това спомогна да се получи толкова добре.
                      Ще пусна и един два опита във водата след малко.

Коментар

Този кадър е "краден", тоест аз го направих, но това момиче седна точно пред мен когато снимах във водата.Не съм си и мислил какво и как да направя, хареса ми гривната и я щракнах, другото е чиста случайност.Още повече, че тя не ми позираше, трябваше да я хвана без да ме види и без да мърда естествено....нещо като улови мига се получи.Благодаря обаче за градивната критика, ще се радвам и на друга такава. Щях да забравя, момичето седеше под едно дърво на сянка и може би това спомогна да се получи толкова добре.Ще пусна и един два опита във водата след малко.
                        твоето "след малко" много дълго излезе
                        "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0010.jpg
Прегледи:1
Размер:60.0 КБ
ID:5298868

Име:IMG_8576.jpg
Размер:200.8 КБ
ID:5298869

Име:IMG_8627.jpg
Размер:128.0 КБ
ID:5298870

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                            твоето "след малко" много дълго излезе
                            Опитите се оказаха трагични, всички обекти са само сенки и нищо не се вижда, или поне на мен нищо не ми хареса и последва "Delite"

Коментар

Чинел, Ти си снимаш Добре о все по-Добър Ставаш.
                              НО темата ти се казва training (Обучение), та би било добре всеки който слага снимка да пише КАК я е направил (Бленда, скорост, ИСО, Обектив мм., Обработки....) Тогава и ще има Образователен характер, поне така си мисля
                              Успех

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                                Чинел, Ти си снимаш Добре о все по-Добър Ставаш.
                                НО темата ти се казва training (Обучение), та би било добре всеки който слага снимка да пише КАК я е направил (Бленда, скорост, ИСО, Обектив мм., Обработки....) Тогава и ще има Образователен характер, поне така си мисля
                                Успех
                                Съгласен, даже много ще се радвам да стане така!!!
                                Аз обаче имам само един апарат и само един обектив.
                                Ето ги:
                                Canon EOS 40D и обектив Canon EF 70-200mm f/4.0 L IS USM

Така че това ми обяснение с този пост отпада за по-нататък.
                                Другото е, че аз ги обработвам много, даже твърде много с фотошо 5.
                                Снимам напоследък само в RAW, снимам много снимки и после избирам няколко, които са станали по случайност.
                                Но за в бъдеще няма да крия EXIF-a, там се вижда всичко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X