Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фото - тренинг за всеки.!!!
Свий
X
-
От: Фото - тренинг за всеки.!!!
Това е уникално. Браво! По всички правила, златно сечение ..... И има и дух, и мозък, и естествено късмет.Първоначално публикуван от kalin.p Преглед на мнениеЕдна нощна проба от преди 5 мин....
[ATTACH=CONFIG]306238[/ATTACH]За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Що ми се струва,че последната снимка е копи пейст?!Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнениеИ моите проби за снимките :
[ATTACH=CONFIG]306518[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306519[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306521[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306520[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]306522[/ATTACH]0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Последната снимка е на плат притова сниман през витрина , точно затова я и качих !Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеЩо ми се струва,че последната снимка е копи пейст?!
ето още 2 от същата витрина :
Лудак
Коментар
-
Kawasaki GTR 1400
Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!
Коментар
-
Здравей, имаш снимки много добри като експозиция според мен, като се има предвид, че не претендирам да съм специалист във фотографията. Съвет мога да ти дам само един, а именно махни датата и часа от снимките си. Това разваля снимката колкото и да е добра. Мисля, че колегите ще ме подкрепят. Успех!Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Коментар