Ееее, що изотзадзе?
Можеш отпред или леко под ъгъл 3/4 примерно
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Ееее, що изотзадзе?
Можеш отпред или леко под ъгъл 3/4 примерно
Щото тоя не искаше да гледа в слънцето...
А под ъгъл опитах, пълна трагедия станаха...казах ти да се видим на по бира да понауча това онова, ама ти чакаш да стане време за греяна ракия май...
Щото тоя не искаше да гледа в слънцето...
А под ъгъл опитах, пълна трагедия станаха...казах ти да се видим на по бира да понауча това онова, ама ти чакаш да стане време за греяна ракия май...
Е звънкаш и пием бира винаги
Ако ми нямаш тилифоня е те ти го те 088 555 99 59 Петър
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Освен че е изотзадзе нямаш. Техниката е добра
Кадрирантео и него си го нацелил
Мерси, ще се възползвам, кажи сега за ръката в по-предният пост, какви са кусурите...???
На мене ми хареса доста ръката! Можеш да експериментираш да фокусираш върху цигарата, да видиш дали няма да се получи нещо интересно, както и да се опиташ да я разположиш леко по диагонал в кадъра. Ама това са само идеи. Иначе ме кефи!
"The only regret I will have in dying is if it is not for love."
Gabriel Garcia Mаrquez
На мене ми хареса доста ръката! Можеш да експериментираш да фокусираш върху цигарата, да видиш дали няма да се получи нещо интересно, както и да се опиташ да я разположиш леко по диагонал в кадъра. Ама това са само идеи. Иначе ме кефи!
Този кадър е "краден", тоест аз го направих, но това момиче седна точно пред мен когато снимах във водата.
Не съм си и мислил какво и как да направя, хареса ми гривната и я щракнах, другото е чиста случайност.
Още повече, че тя не ми позираше, трябваше да я хвана без да ме види и без да мърда естествено....нещо като улови мига се получи.
Благодаря обаче за градивната критика, ще се радвам и на друга такава.
Щях да забравя, момичето седеше под едно дърво на сянка и може би това спомогна да се получи толкова добре.
Ще пусна и един два опита във водата след малко.
Този кадър е "краден", тоест аз го направих, но това момиче седна точно пред мен когато снимах във водата.Не съм си и мислил какво и как да направя, хареса ми гривната и я щракнах, другото е чиста случайност.Още повече, че тя не ми позираше, трябваше да я хвана без да ме види и без да мърда естествено....нещо като улови мига се получи.Благодаря обаче за градивната критика, ще се радвам и на друга такава. Щях да забравя, момичето седеше под едно дърво на сянка и може би това спомогна да се получи толкова добре.Ще пусна и един два опита във водата след малко.
твоето "след малко" много дълго излезе
"The only regret I will have in dying is if it is not for love."
Gabriel Garcia Mаrquez
Чинел, Ти си снимаш Добре о все по-Добър Ставаш.
НО темата ти се казва training (Обучение), та би било добре всеки който слага снимка да пише КАК я е направил (Бленда, скорост, ИСО, Обектив мм., Обработки....) Тогава и ще има Образователен характер, поне така си мисля
Успех
Чинел, Ти си снимаш Добре о все по-Добър Ставаш.
НО темата ти се казва training (Обучение), та би било добре всеки който слага снимка да пише КАК я е направил (Бленда, скорост, ИСО, Обектив мм., Обработки....) Тогава и ще има Образователен характер, поне така си мисля
Успех
Съгласен, даже много ще се радвам да стане така!!!
Аз обаче имам само един апарат и само един обектив.
Ето ги: Canon EOS 40D и обектив Canon EF 70-200mm f/4.0 L IS USM
Така че това ми обяснение с този пост отпада за по-нататък.
Другото е, че аз ги обработвам много, даже твърде много с фотошо 5.
Снимам напоследък само в RAW, снимам много снимки и после избирам няколко, които са станали по случайност.
Но за в бъдеще няма да крия EXIF-a, там се вижда всичко.
Коментар