Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокировки в диференциалите за УАЗ с редукторни мостове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Блокировки в диференциалите за УАЗ с редукторни мостове

Какво им е различното на твоите.
    Да не са безсмъртни.

Коментар

ами като усилиш полуоските, се чупи кардана, като усилиш и кардана се чупи раздатката, като я усилиш и нея се чупят скоростите ... накря се осуква коляновия вал

принципно тези повреди се случвт само заради грешка на пилота. въпрос на усет е да разбереш кога натоварването е прекалено и да спреш. принципно всичко може да се счупи
      drive alive

Коментар

имах предвид че едната е по дълга от другата с една резервна няма да стане...
        значи си карам с мойте като шупия няколко дано да съм разбрал кога е момента да спирам....
        от какво най вече трябва да се внимава или по точно на какъв терен е по вероятно счупването?
        поздрави

Коментар

може да се счупи полусска на камъни .когато джипа подскочи и при съприкосновение със земята се получава натоварването което чупи полуоската. ако гумата е грайферна поголума вероятност да се счупи. иначе когато не ти е ден пак може да я счупиш.чупил съм и на асфалт.

Коментар

аз не съм сигурен как точно е направено джимнито но то май не е с разтоварени полуоски и ако я счупиш тя заедно с колелото, спирачния апарат и тн. си тръгва

иначе внимавай като вкл. блокажа, не давай много газ и гледай колата да не подскача
            drive alive

Коментар

ок мерси за съветите щте съм доста предпазлив все пак съм предупреден ако шупя няма защо да се сърдя на джипката...
              поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
              X