Моля ви за съвет за хубав щнорхел за Сузуки Гранд Витара...чувам разни неща, но немога да взема решение. Всички имате опит и мисля че бихте ме насочили към хубавите щнорхели...
Благодаря предварително
Благодаря предварително
хич и не ща от тях..нещо 18/10
примерно, красиво и здраво ми се иска. А че може да се направи и от шланг за въздуховод...видях и това, но не е в моя стил. Видях и обратно обърнати като посока
на засмукване на въздуха и ставаше тъпчене на въздух 
на засмукване на въздуха и ставаше тъпчене на въздух 
а оная обърнатата глава напред с тъпчещ въздух просто създава едни вихри и не е най доброто и правилно решение...но всеки си има глава на раменете и си знае
а оная обърнатата глава напред с тъпчещ въздух просто създава едни вихри и не е най доброто и правилно решение...но всеки си има глава на раменете и си знае 
Знаеш ли какво, колега! Понеже е явно че много разбираш от всякакви работи, вземи веднага да пишеш на ония захлупени австралийци от ARB и TJM и да ги просветлиш. Щото във всичките си инструкции, каталози, рекламни фотоси и т.н. тези неуки нещастници показват инсталацията да се извършва с главата, обърната напред.
А пък обърнатите назад шнорхели, които явно си виждал на картинки, са обърнати назад не за да се създава вакуум, който според тебе облекчавал "дишането" на двигателя, а за да не ги вземе гората и да не се пълнят листа, клечки и др. боклуци.
щото и те са направени много фабрично да дишат отзад !

но това няма да те направи по убедителен 
щото все ми се струва че техните щнорхели са от доста по ренемирани производители
отколкото от БУШМЕНИ отмъкнали идеята. Познанията на бумеранга не са тези на аеродинамичния тунел 
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар