Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ходове на окачването на джипове.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Ходове на окачването на джипове.

На тази снимка започват тестовете на Нисана на Явор.
    На нея се вижда до къде стига Нисана (моментното положение) и до къде е стигала Уазката ми ( най- високата черта).
    Тук съм длъжен да спомена за перфектните резултати на Нисана.

Всъщност, Нисана стигна най- високите резултати стигани до сега от
    други джипове (Диско 2 и Рейч на въздушно окачване) без какъвто и да било тунинг.

Обявявам за моментен фаворит РЕДУКТОРНИЯ УАЗ .....

Чакаме и други желаещи за тест.
    LZ1VMH

Коментар

LZ1VMH

Коментар

Коментар

Супер.
          Колко парички са вложени в това окачване.
          LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
            Супер.

Какво означава вложени това да не е средство за производство И къде пише кой колко пари трябва да даде за нещо си Човека просто си е сменил окачването и като гледам не е някво извънземно даже напротив За американските стандарти това е като да си окосиш ливадата Друг е въпроса че ние живеем в кучи гъз и плащаме всичко в пъти по скъпо

Щом има АБСОЛЮТЕН ШАМПИОН заключете темата и връщаи рампата на скрападжиите Мислех и аз да пробвам на нея разни автомобили но след абсурдния шампион значи няма смисъл... жалко

Коментар

Супер.
              Е точно това е малко. 4" е. Всичко 2000$
              6" е 3000$ ама рампата му идва малка.

Коментар

Много ми се иска да пробваме и Васко с Враглера.
                Засега бяга по- тъча и несмее да се пробва иначе съм сигурен че ще има " моментен абсолютен шампион".
                LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                  Какво означава вложени това да не е средство за производство И къде пише кой колко пари трябва да даде за нещо си Човека просто си е сменил окачването и като гледам не е някво извънземно даже напротив За американските стандарти това е като да си окосиш ливадата Друг е въпроса че ние живеем в кучи гъз и плащаме всичко в пъти по скъпо

Щом има АБСОЛЮТЕН ШАМПИОН заключете темата и връщаи рампата на скрападжиите Мислех и аз да пробвам на нея разни автомобили но след абсурдния шампион значи няма смисъл... жалко

Някой да те кара да стоиш в "кучия гъз"
                  LZ1VMH

Коментар

Някой да те кара да стоиш в "кучия гъз"
                    Написал съм къде живеем а не... защо На мен тук си ми е добре пък и
                    много обичам УАЗовете те са единственото нещо което ще ми липсва ако емигрирам
                    Мога да ти обеснявам дълго защо но да не заключим темата а
                    Мога и нещо за окачванията да ти покажа Това че тук всичко излиза по скъпо не е толкова лошо ти представяш ли си всичкото буханки на койл-оувъри

Не ставай като някой хора Дето говорят каквото им изнася ....като е оригинално било паркетник като е тунинговано било страшна цифра
                    Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 13-04-07, 10:32.

Коментар

На уаза гумата пада толкова ниско само защото ресора е от тел. Точно при този модел уаз при нивелирано полужение на купето просто премерете колко е растоянието от тампона до рамата.... няма и 6-8см ход което е смешно и за най-паркетния джип (демек ресора стои едва ли не сплескан и опънат). От снимката може да се види, че в нормално полужение и в затворено гумата почти не е променила полужението си. Даже и аз се минах едно време да си сложа ресори от уаз и при мен стана за 2 месеца прав ресора...
                      Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Малолистовите на Патриота и Хънтъра са оргинално прави. Засега аз яд нямам ,а товаря яко.

Коментар

Чакаме и други желаещи за тест.
                          Влади, на бордовата пазиш ли снимките или да идвам пак
                          sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от DINI Преглед на мнение
                            На уаза гумата пада толкова ниско само защото ресора е от тел. Точно при този модел уаз при нивелирано полужение на купето просто премерете колко е растоянието от тампона до рамата.... няма и 6-8см ход което е смешно и за най-паркетния джип (демек ресора стои едва ли не сплескан и опънат). От снимката може да се види, че в нормално полужение и в затворено гумата почти не е променила полужението си. Даже и аз се минах едно време да си сложа ресори от уаз и при мен стана за 2 месеца прав ресора...
                            DINI, добре е човек като пише нещо първо да го знае пък после да пише, че иначе става като чукчата писател... дето само пише но не може да чете. Интересно как така аз и Брат ми имаме 12 автомобила и то не какви да е, включително и Тойоти и Нисани и то точно култовите им модели пък не говорим така за УАЗ-ите които също имаме... Форумът е сериозен и подобни детински изказвания са за друго място... Ако не знаеш от къде да си купиш истински ресьори ами си си купил ментета проблемът си е само твой...

А колкото за ресьорите на УАЗ-а ако знаете какви и откъде да си вземете можете да сте сигурни че тези ресьори са едни от най-добрите и дълговечни въобще... Официални представители сме на повечето сериозни марки за България и сме внесли ресьори които тежат повече от колите които е карал DINI така че знам добре какво говоря...
                            VPetrov.photography

Коментар

Значи лично при мене въпроса с ресорите стои така:
                              Имах един от стар уаз и купих един нов от карбон плевен когато си купих и нов радиятор от уаз. Сложих ги единия от едната страна и единия от другата като разбира се с един стар и един нов никога несъм мислил да карам, а всичко беше временно. Та в момента новия ресор не само, че е прав, а леко даже е и убърнат. Със стария нещата стоят почти п същия начин, но не чак така. Ако исках да спора кое са качествени ресори и кое не можех да направа снимки на нещо истинско на 30-40 години и на уазовите и да направим разликата...
                              Същото нещо съм го наблюдавал и на джипа на Голди и на джипа на Йори. А при Йори положението е точно както при мен.
                              Щом неми харесва определено нещо аз си го признавам и не е нужно да съм прехвърлил ресори колкото колите на някого за да давам мнение, което е очеизвадно. Тук може да ме подкрепат много хора занимаващи се с автомобили. Започвам да се замислям дори дали нямам проблеми със зрението... а и със слуха.
                              4ао
                              Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Товарил съм многократно УАЗка бордова с 3 тона с оригиналните ресори при условие че й дават 800кг. полезен товар и никога не съм чупил ресор Сигурно са здрави УАЗковите ресори като издържаха на това натоварване 5 години
                                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X