Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ходове на окачването на джипове.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ходове на окачването на джипове.

Малкият изглежда доста добре.
    LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
      Малкият изглежда доста добре.

машинката ме изненада много за първи път е качихме на рампата на камиона на ИВО там се представи отлично но нямахме камера да снимаме.......
      днес поуравих малко веждите и доизрязах отзад още така няма да опират гумите и да ми ограничават ходовете.......
      с нетърпениа чакам следващата неделя ще участвам за втори път в един траиял там имат рампа РТИ и измерват ще видим как е положението.....
      поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
        Като продължавам да се замислям ефект оказва и разстоянието между гумите ( ширина на моста , фланци , джанти с -ет, ). Струва ми се , че за едно по прецизно сравнение си е нужна и по-сложна задачка.
        Ако някой е "на ти" с математиката (геометрията) може да си поиграе малко. Ще бъде интересно за всички.
        затова има формула за изчисляване на коефициента RTI. а най голям ефект оказва ако качваш колата на заден ход, един и същи автомобил дава разлика около 100 точки.

a ето какво прави рампата безмислена

Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Не Митко, ето виж там по-долу какво прави рампата безмислена

Поздрави,
          Прикачени файлове
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Кан-кан.

Коментар

Е,това се доближава повече до роботите като конструкция
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

баси якото
                LZ1RED

Коментар

Излгежда смешно, това не може да се кара офф-роуд, според мен е правено само за да го снимат, или пък трябва да возиш 5 човека обучен екипаж.
                  no signature no problems

Коментар

на заден план се виждат и други джипове.май прилича на някакво шоу.сигурно е показно шоу.надали е за каране .с тая хидравлика и възглавници

Коментар

Най-свинското според мен е предавките към колелата с помощта на вериги...
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Дима,

Гледай ЛАДОГА 2006 и виж най-свинската кола, на Алекс... еди кой си , независимо окачване на 4те колела и тя горката свинщина с вериги

Мисля веригите бяха от полуоските до порталите заради големите ходове на независимото окачване - но може и да не съм видял добре, гледах ладога без очилата...

Поздрави,
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Ми, нямаш особен избор. Хидромоторите имат много малък диапазон на скоростите, гъвкави карданни валове никой не произвежда сигурно повече от 50 години. Валове и конични редуктори на всеки завой става безобразно тежко и чупливо. Електромотори също няма за смислени пари. Остават само веригите. Отврат - не отврат, ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            Ми, нямаш особен избор. Хидромоторите имат много малък диапазон на скоростите, гъвкави карданни валове никой не произвежда сигурно повече от 50 години. Валове и конични редуктори на всеки завой става безобразно тежко и чупливо. Електромотори също няма за смислени пари. Остават само веригите. Отврат - не отврат, ...
                            Знам ама пак е отврат... ако ще и червяци ще сложа ама вериги - не. Пък и ъгловите зъбни предавки не са толкова страшни.
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение

Не Митко, ето виж там по-долу какво прави рампата безмислена

Поздрави,
                              Това мисля, че е взаимствано от крачещите багери. Наистина са невероятни:

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                                Това мисля, че е взаимствано от крачещите багери. Наистина са невероятни:

Ахаааа! Хидромотори!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X