Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полиуретанови тампони - смазка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Полиуретанови тампони - смазка?

Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнение
    Е това имах предвид, просто бързах и го написах като 3-то класник...
    Бе викам си пак сьм се оплел,едно време се скьсах да чета за на брата тампоните,тьрсих и задни за носачите на моите коли,че тежки и смазват орогинала еле с големи валяци....................и как да е де,от голямото четене си останах само с инфото,тампони за моите коли не правят.

Още подобни на ДРАЙ ЛЮБа горе.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

В хеед 91 имат. От тях и ще взема.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Взех 8 пликчета по 10 грама. Бяло-жълта гнус някаква.

Могло и повече да се поръчва. Идвала за 10 дни.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Имам от тази бяла грес за тампони,тя е синтетична не мерише на нищо и не се мие от вода.Дадоха ми я за набиване на тампони и разни гумени уплатнения.Спомням си преди време ,като ходех в Керхер да правя пароструйките там използваха такава по О-пръстените за по- добро уплътнение .Имам в изобилие ,който иска мога да му дам ,когато мине през Пирдоп да звънне.
          Последно редактирано от lyubo73; 22-10-09, 21:36.
          0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Тази грес не е ли добра за сферите? Иначе ще минем, може да имаш и някой автомобил, като за нас.
            Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
              Тази грес не е ли добра за сферите? Иначе ще минем, може да имаш и някой автомобил, като за нас.
              Не знам дали е добра за сферите. Ама и да не е, има си друга, пак синтетична, универсална грес. Молибденова - също. Пак е водоустойчива.

Има и разни видове "морска" грес. Също водоустойчива, както казаха колегите по-горе.

Коментар

Говоря, така лекичко - един филм да удариш отгоре на сглобено състояние, но да не лепка боклуци.
                Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Говоря, така лекичко - един филм да удариш отгоре на сглобено състояние, но да не лепка боклуци.
                  Е, мисля си че тая вътре е достатъчна. Просто тя трябва да е добра. Така или иначе основното мазане е от нея.

Не знам, всъщност. Нямам идея.

Коментар

Колега,не става за сферите!Тя не може така добре да смазва ,като другата!Както по горе се писа става за тампони ,втулки. Също така е идеална и за ресьори и други триещи се части.

Коментар

Аз да питам...
                      Тампоните, които си дойдоха с носачите са черни уретанови, към тях имаше от онази бяла и лепкава гнас за която говорите и на носачите има монтирани гресьорки. В упътването пише, че трябва да се гресира с литиева грес. Не беше упоменато каква точно синтетична или др.
                      Тампоните не скърцат и нямам проблеми с тях вече 10 000 км. Сменям ли руската литиева грес която ползвам ???

И още нещо от къде да си намеря читав такаламит. На малкото места, където съм виждал да продават има от китайските, които са на битака за 20-тина лева и не стават за нищо
                      LZ1RED

Коментар

Здравейте
                        Чета темата и съм малко учуден. Аз където и да съм чел за полиуретанови тампони навсякъде се изтъква устойчивостта на полиуретана към масла и греси за разлика от обикновенната гума.
                        Ако някой има препратка към някой сайт където го пише това, че не е препоръчително да се ползва смазка на минерална основа ще съм много благодарен.
                        Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                          Здравейте
                          Чета темата и съм малко учуден. Аз където и да съм чел за полиуретанови тампони навсякъде се изтъква устойчивостта на полиуретана към масла и греси за разлика от обикновенната гума.
                          Ако някой има препратка към някой сайт където го пише това, че не е препоръчително да се ползва смазка на минерална основа ще съм много благодарен.
                          Те няма да се разпаднат. Просто свършват по-бързо, или поне така твърдят някои производители. На много места из интернет, съм чел че не трябвало нищо на петролна основа. На други места пък си ги смазвали с литиева.

...само че дори литиевата да става, тя след доста по-малко време ще изтече и ще се отмие. Това било водоустойчиво, и съдържало тефлон. Оставало си там дълго-дълго. С подобни синтетични греси изобщо смазват пластмасови неща масово. Не знам поради каква причина.

Това е от сайта на SuperPro (http://www.fulcrumsuspensions.com.au/superpro.html)
                          • Specially Modified Bushing Grease
                          Twelve months of extensive research and development has gone into SuperPro’s bushing grease – specifically engineered to compliment the already outstanding performance of our polyurethane suspension bushes. The environmentally-friendly grease requires sparse application, making it cost effective to user. It offers nil-penetration into polyurethane, resulting in zero breakdown of the bushing, in turn providing consistent lubrication and exceptional wear-life

...после... от полиуретан до полиуретан има разлика. тия например са леко гумени, а има и твърди като камък. Има и включително смеси с интегриран лубрикант. На тях не се слагало нищо, само че не помня къде се фукаха с това, та да дам линк.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Взех 8 пликчета по 10 грама. Бяло-жълта гнус някаква.

Могло и повече да се поръчва. Идвала за 10 дни.
                            здравейте,
                            Мъката ми е голяма.
                            От скоро съм шофьор на една алфа гт 2008-ма. Ужасно скърцат втулките на носачите на предния мост. Колата е на 25000км. Смених с нови и резултата е поразителен, пак скърцат...
                            Спешно се нуждая от малко вълшебна смазка. Моля намерете начин да ме спасите.
                            поздрави

п.п.
                            не е майтап

Ако някой твърди, че алфите били станали вече здрави, пребийте го! 4 сменени долни носачи за два месеца.
                            А, някой да е чувал за резервни части от магазина без гаранция?
                            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

[QUOTE=ПЛАМЕН ТЕНЕВ;898831]здравейте,
                              Мъката ми е голяма.
                              От скоро съм шофьор на една алфа гт 2008-ма. Ужасно скърцат втулките на носачите на предния мост. Колата е на 25000км. Смених с нови и резултата е поразителен, пак скърцат...
                              поздрави

п.п.
                              не е майтап

Временно ги напръскай с силиконов спрей за табло ,и ще спрат със сигурност .Това скоро го правих на една Е-класа и стана,момчето бързаше и нямяше време да я вдигаме дори и на подемника. Малко смешно, но после хората не ти се смеят на теб.

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                                здравейте,
                                Мъката ми е голяма.
                                поздрави

п.п.
                                не е майтап

Ако някой твърди, че алфите били станали вече здрави, пребийте го! 4 сменени долни носачи за два месеца.
                                А, някой да е чувал за резервни части от магазина без гаранция?
                                Еми ела. Ще ти дам едно пликче. Ще стигне за всички тампони. Нула-осем-осем 9072757 ми е телефона.

ПП: Уф, ти си от Варна.

Ми да ти пратя едно по Еконт, или?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X