Който кара вранглер му е лесно, има избор между безброй китове

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

кое е най - доброто окачване за българия

Свий

X
- 

недей така в българия окачване никога не е конструирано, никога не е имало българска кола. никой тук няма опит в това, може някой да пробва, може и да успее, но по - вероятно е нищо да не стане.
Иво аз от колко време те карам да си вземеш един вранглер, а ти все с тая тойота

drive alive
Коментар
 - 

Хм. Незнаенето или неразбирането на нещо не ми се струва достатъчно основание за вземане на конструкторско решение. Съображението "филанкишията е по-богат и го прави така, значи е по-добро" за мене е напълно недостатъчно. Може би си струва да се помисли и какво е искал да каже автора
)) А то знаеш ли какви смайващи решения има пък в еднократните устройства? А физическите основи на надеждността няма как да се отменят с реклама. Може на последно място в живота си, но си оставам и инженер ...
Замяната на виброгасящи възли с твърди е най-бързия начин за съкращаване на живота на коя да е конструкция, въпроса е доколко това се компенсира от други нейни необичайно подобрени свойства. А примерите със самолетите са принудителни - просто в нищо друго не се използват приборостроителни по съществото си машинни елементи. Пък и в тях макар и силови, те не са динамично натоварени.
Мразя борбата с новостите, и аз съм последният който ще каже че не бива да се опитва. Понеже знам как действа на психиката новото и лъскавото, казах каквото казах. За мене това е само дългоходово нискоресурсно движение и нищо повече. Не виждам и причини да се очакват някакви чудеса от такива коли. Сега остава да чакаме достатъчно километри. Истинското чукане ще си изскочи навънка, ако трябва да се преведе буквално руската шофьорска пословица
)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар