Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кое е най - доброто окачване за българия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Който кара вранглер му е лесно, има избор между безброй китове
    IvoVarbanov.bg

Коментар

недей така в българия окачване никога не е конструирано, никога не е имало българска кола. никой тук няма опит в това, може някой да пробва, може и да успее, но по - вероятно е нищо да не стане.

Иво аз от колко време те карам да си вземеш един вранглер, а ти все с тая тойота
      drive alive

Коментар

На всички ви завиждам благородно, кадето и да чета все за други коли главно врнглер, а за клетата тойота нищо. Явно ще трябва да си направя окачване сам, като Кайшин, но не съм толкова богат.
        IvoVarbanov.bg

Коментар

вземи вранглер и ще ти подаря моето, старото окачване
          drive alive

Коментар

Хм. Незнаенето или неразбирането на нещо не ми се струва достатъчно основание за вземане на конструкторско решение. Съображението "филанкишията е по-богат и го прави така, значи е по-добро" за мене е напълно недостатъчно. Може би си струва да се помисли и какво е искал да каже автора)) А то знаеш ли какви смайващи решения има пък в еднократните устройства? А физическите основи на надеждността няма как да се отменят с реклама. Може на последно място в живота си, но си оставам и инженер ...
            Замяната на виброгасящи възли с твърди е най-бързия начин за съкращаване на живота на коя да е конструкция, въпроса е доколко това се компенсира от други нейни необичайно подобрени свойства. А примерите със самолетите са принудителни - просто в нищо друго не се използват приборостроителни по съществото си машинни елементи. Пък и в тях макар и силови, те не са динамично натоварени.
            Мразя борбата с новостите, и аз съм последният който ще каже че не бива да се опитва. Понеже знам как действа на психиката новото и лъскавото, казах каквото казах. За мене това е само дългоходово нискоресурсно движение и нищо повече. Не виждам и причини да се очакват някакви чудеса от такива коли. Сега остава да чакаме достатъчно километри. Истинското чукане ще си изскочи навънка, ако трябва да се преведе буквално руската шофьорска пословица)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X