Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на лебедка на Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Монтаж на лебедка на Нива

Аз мисля, че най-доброто решение за лебедка на Нива е смяна на броните със стоманени "П" профили и монтаж на лебедката върху тях. А управлението на ел.мотора може да се реши по няколко схеми.
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
      Някой мислил ли е дали е възможно на Нива да се монтира задна лебедка?
      В старо купе - никакви грижи...... В ново - трЕба да се погледне.....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
        Някой мислил ли е дали е възможно на Нива да се монтира задна лебедка?
        То може, ... ама ще отваряш багажника, като ти потрябва.

Коментар

Колега Митрев, как се държи лебедката. Стига ли и силата ?
          Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Вече е на над 20 дърпания и не ме е предавала.Не предполагах обаче, че толкова трябва да се внимава въжето да не се премачква.След сериозни премачквания и идиотизъм от моя страна успех да го скъсам .

Вадил съм се множество пъти, вадил съм и колеги, и дървени трупи, та съм много доволен.От както я сложих се чудя как съм карал досега без лебедка

Коментар

Един въпрос - откъде точно минава въжето при монтирана вътре лебедка. Това решение ми харесва много. Отзад не се вози никой, то кой ли ще издържи на друсането. Ако пък се наложи - малко ще си посъберат краката.
              Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                Един въпрос - откъде точно минава въжето при монтирана вътре лебедка. Това решение ми харесва много. Отзад не се вози никой, то кой ли ще издържи на друсането. Ако пък се наложи - малко ще си посъберат краката.
                През дупка във тръба Направо през купето
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=67678&page=2

Коментар

Колега Митрев, много ми допадна как си решил монтажа и управлението на лебедката и искам да попитам има ли я някъде в нета тази лебедка.
                    Тъи като не я намерих и ако не, основата върши ли работа и за други видове лебедки. и дали е възможно да се използва за управлението бутон като този за задната чистачка.
                    При натискане включваш а при следващия ход на бутона тои се врща и това да се ползва за въртенето.
                    И още едно питане каК стават отваряеми задните прозорци на нивата?

Коментар

Ами лебедката не мога да я намеря в сайта на Вромос и може би са я спрели от продажба.Плочата е правена по тази лебедка и няма да стане за другите видове-трябва да се направят малки промени, за да може.За бутона не мога да ти кажа със сигурност, този който ползвам е за 29А, а този на чистачките-28А (ако мога да разчета правилно написаното).
                      Задните отваряеми прозорци си ги купих от Пловдив, там ми ги и смениха.Пропускат обаче вода.Според някой колеги не пропускали, но заради това "непропускане" трябва на 3-4 месеца да изкарвам цялата изолация да съхне.Вече започнах и малко по малко да я изхвърлям .Но си имат предимства и няма да ги махам...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X