Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Достатъчни ли са 8000Lb за Isuzu Trooper

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Достатъчни ли са 8000Lb за Isuzu Trooper

Когато минавам през неравности предницата потъва по дълбоко и съответно отскача по тромаво.По отношение на накладките нямам наблюдение все още,просто предполагам че износването ще е по голямо.

Коментар

Абе тва за лебедката зад седалките и мене ме поблазни , ноо.........
      За купето ли я хвана , или за шасито ?
      Правилното (според мен) , би било да е за шасито . Което пък е свързано с едни гадни дупки в пода и едни дълги и от там несигурни болтове .Или пък на Гегата ти си вързал купето за шасито без тампони (което би ме изумило)......
      Общо взето тия размишления могат да продължат вечно.......пълно щастие нема.
      TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Първоначално публикуван от ansi1 Преглед на мнение
        Колеги мисля че въпросът е правилно зададен.
        Защо тогава всеки не си сложи лебедка от порядъка на 20 000Lb и да приключат въпросите по този проблем.Така и за производителите ще е по лесно вместо да произвеждат 10 модела ще произвеждат само 1.
        Извинявам се ако засегна някого.

Съгласен съм изцяло!!!

Коментар

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
          ....Общо взето тия размишления могат да продължат вечно.......пълно щастие нема.
          Не вечно. Само докато прочтеш темата, пост от която съм пуснал горе. Не е голяма.
          Този монтаж е тестван вече многократно.
          Вади закопан в лепкава тиня до вратите дългия нисан на Дечо. Гелендето вързано за дърво.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Четох темата и гледах снимките от началото и . Моля те пусни още снимки , къде си закачил лебедката - вижда ми се , че е за пода на колата ( за купето) или се бъркам ...
            Няма спор , че мястото е перфектно за баанса на колата .
            TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Четох темата и гледах снимките от началото и . Моля те пусни още снимки , къде си закачил лебедката - вижда ми се , че е за пода на колата ( за купето) или се бъркам ...
              Бъркаш се. Даже си пише къде е закачена.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А при подобна среща с локва дали 8000Lb ще са достатъчни ?
                http://www.vbox7.com/play:52a744b9

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
                  А при подобна среща с локва дали 8000Lb ще са достатъчни ?
                  http://www.vbox7.com/play:52a744b9

Защо не?

А и за какво трябва да забъркваме в цялата тази работа състезателно каране?

Отделно за тази ситуация, при възможност, де, бих вързал лебедката малко по високо... С метр-два..... И с полиспаст.... Ама там такава възможност просто липсваше.

Ще приключа аз с ремонта на Патруля, и ще ходя да се запозная с тази "локва" лично и искрено
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

..Моля те пусни още снимки , къде си закачил лебедката ....
                    В купето има три дупки за да минат стойките. Най голямата е 25/120мм. Стойката няма допир до купето, за да няма вибрации. В шасито има само две дупки Ф12мм. за обтегача който носи усилието при дърпане. с подходящ инструмент всичко може да се демонтира за 15 минути. ..без електриката. Има няколко неточности които ще отстраня като го преправям с някаква по-читава стомана. Сега е от кремиковска ламарина и държи.

ПП
                    Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
                    Зависи от това колко лепкава е тинята. Ако не беше състезание щеше да си сложиш един блок и да излезеш като пич...ако има дърво насреща естествено.
                    Последно редактирано от drukman; 19-12-09, 17:47.
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X