Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Котва за лебедка, има ли някой чертеж.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Котва за лебедка, има ли някой чертеж.

незнам дали видя на котвата има ухо отзад ! според теб за какво е ?
    слагаш си една сапанче и си я вадиш после ..........
    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
      "нашата" котва сме я пробвали на кален баир от около 65-70 градуса и си изкара 70-ката без проблеми !

Но разбира се всеки си има концепция и за него си е най-вярната !

с наи голямо уважение евала за постигнатото , моля за извинение , исках да се довърщат некои добри идеи , какво да ме прави човек, тракторист
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

лошо няма ! колкото повече идеи толкова по добре !
        примерно "нашата" котва в Шумен на състезанието неможахме да я ползваме беше твърде каменисто и ъгала и на атака беше голям и вместо да се забива и се вдигаше задния край въпреки , че бях на задния и край ( 120 кила )
        След това и пробихме и другите дупки зада се променя ъгала и !
        Прикачени файлове

Коментар

лошо няма ! колкото повече идеи толкова по добре !
          примерно "нашата" котва в Шумен на състезанието неможахме да я ползваме беше твърде каменисто и ъгала и на атака беше голям и вместо да се забива и се вдигаше задния край въпреки , че бях на задния и край ( 120 кила )
          След това и пробихме и другите дупки зада се променя ъгала и !

ето тази е подобна но и тя няма да се забива там дето и вашата не се е забила
          http://www.westmarine.com/webapp/wcs...-Set%20Anchors

въпреки ча горе долу е направина правилно , поне ако се забие няма да оре , виш как е направена одзад при движение под земята да се върти което е невъзможо и би трябвало да спре , но ми се струва че няма да се забие достатачно , и ще повдига почвата , а да неговорим за каменист терен
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Мене ме е страх да слагам подвижни части в такива конструкции. Като се изкриви от зор, ще спре да мърда. Предвидима неизправност. Значи я махаме.

Коментар

Като спре да мърда просто ще стане обеммна както другите които несе сгъват !

А и сме я направили от дебели железа и няма как да се изкриви при правилна употреба , шината би се изкривила само ако се опъва настрани .......... както моста на черокито

Коментар

забиващата част не е нужно де е със площ , след нея ще е по добре да се сложи лемеж и то не със голяма плш и след това друг които да спре и забиването и подвеждането , просто да стане булдозер , маи неможах да напиша това дето мисля , а дано ме разберете

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                  Мене ме е страх да слагам подвижни части в такива конструкции. Като се изкриви от зор, ще спре да мърда. Предвидима неизправност. Значи я махаме.
                  мисля че няма да има проблем , по добре да скъса някои болт които играе роля на щтифт , а и кадето има рамо нека да е по надълго хванато, тоест да няма дълго натоварващо рамо, туууууууу баси как незнам да пусна една рисука тука
                  Последно редактирано от Юли; 25-03-09, 00:12.

Коментар

Като спре да мърда просто ще стане обеммна както другите които несе сгъват !

А и сме я направили от дебели железа и няма как да се изкриви при правилна употреба , шината би се изкривила само ако се опъва настрани .......... както моста на черокито
                    криви се и се къса та знаели се ,Стефан ти говори за самата ламарина дето е на две подвижни части , и аз мисля че при натоварване ще има проблем, и пак казвам че устроиството няма проблем да го забиете във земята но ще оре няма да държи , просто ще се движи , целта е да се забие и да спре , и рамото дето трябва да закъчиш въжето е късо , по дълго и на него да сложите плъзгач , да не заорава във самото начало при забиването
                    Последно редактирано от Юли; 25-03-09, 00:23.

Коментар

• До: Котва за лебедка, има ли някой чертеж.

Ламарината е 8-ца ............ има ръб отзад има ребро и двете "крила" си имат подпорки които се подпират една в друга ..............
                      Много се съмнявам да се изкриви

Коментар

Ламарината е 8-ца ............ има ръб отзад има ребро и двете "крила" си имат подпорки които се подпират една в друга ..............
                        Много се съмнявам да се изкриви
                        мале ма съм смотан , една мисъл немога да я пресъздам със писане

колега , за да се получи тотален ефект , поне рамената това дето се забива трябва да е 50 сантиметра , а това дето ще дърпа 90 - 100 сантиветра , забиващата се час отпред нека да е просто остра зада върши работа и на скала , на 5 сантиметра от острото да се сложи на рамото лемежа , и не е необходимо да е с такива размери , и горе високо да има някакъв стоп да не му позволява да влиза във земята след като се е забил , и да няма изнесени детаили щото трябва и да се вади от земята

Коментар

лесно е ! слез до гаража и направи една после снимаш и готово за 1-2 дена работа така е най лесно

Коментар

лесно е ! слез до гаража и направи една после снимаш и готово за 1-2 дена работа така е най лесно
                            дабре в центара на София само кафе и бира може да пием , а и располагам маи само със една отферка като истромент , може ма като си отида до Монтана , или да се расходя до радиото до Стефан ,там има всичко във гаража му съм чувал

Коментар

Предлагам нещо !!!!

До втория събор има време ! нека всеки да си направи неговата идея ! по време на събора ще ги пробваме всичките на едно място с едни и същи джип , така наистина ще имаме база са сравнение

Коментар

Предлагам нещо !!!!

До втория събор има време ! нека всеки да си направи неговата идея ! по време на събора ще ги пробваме всичките на едно място с едни и същи джип , така наистина ще имаме база са сравнение
                                Отлична идея, пък и ще стане полезен тест и интересно зрелище накуп.
                                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X