До: Водач за въже при вътрешен монтаж
Тази стойка има две грешки. Беше прототип. До края на седмицата ще режа нова и ще ги пусна.
Какъв формат е най удобно?
Първоначално публикуван от Крум(bizkit_boy)
Преглед на мнение
Какъв формат е най удобно?
, така и не отлепи гуми от земята, а белята стана...Въжето се хлъзна малко встрани и част от него се вклини между двата лагера... Стана така, както Качето Русия предположи преди 2 дни, а мен не ми се вярваше тогава... Като правих водача умишлено изместих и четирите оси навън с по 5 десети, та да не трият един в друг лагерите, бе да има луфтец. Само че луфта си стана около милиметър и прецака всичко и сега съм леко бесен на себе си щото съсипах чисто ново въже макар и на метър от края... Чудя се сега как да преработя водача без да го свалям, че съм го заварил... Та, така с моите изпълнения. Това го пиша, да не се прецака и някой друг като мен, че намерих една тема на колега с три лагера под 120 градуса... още по зле... Ето малко материали:
. Ама като съм такъв тарикат, на ми сега... прецакано въже... 
Наскоро монтирах механична лебедка и правих броня. Отвора на водача, е за стандартна лебедка и идваше доста по-голяма. Пратих клиента да я наварят с чугун, за да дойде размера. При монтажа, пък се оказа, че и отворите не отговарят на моите виждания. Слагам на бормашината и...............стружки по 10 -15 см. Аз такъв чугун не съм вижда. Някой ако е виждал да си каже. Няма скандал за сега, защото още не сме пратили водача за анализ, но и това ще стане. Дано да излезе някакъв специален чугун.
Коментар