Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анкета - Лебедки (употреба)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Анкета - Лебедки (употреба)

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
    Хай-лифтът е изключително ценен инструмент, който трябва да присъства във всяка джипка. Аз обаче не бих разчитал на него за вадене на затънал в калта джип (освен може би в последен изблик на отчаяние ). Дори изтегляне на джип по наклон става мъчително бавно и си е изморително упражнение. А, ако джипът се е заровил до вратите ...
    ... и ако особенно е TLC 80, както на колега в случая
    RB Patrol Team

Коментар

Хай-лифтът е изключително ценен инструмент, който трябва да присъства във всяка джипка. Аз обаче не бих разчитал на него за вадене на затънал в калта джип (освен може би в последен изблик на отчаяние ). Дори изтегляне на джип по наклон става мъчително бавно и си е изморително упражнение. А, ако джипът се е заровил до вратите ...
      V93 знае добре какво говори, повярвайте ми
      VPetrov.photography

Коментар

а от къде може да се закупи Hi Lift освен от eshop-a които като гледам не е в действие от известно време насам

Коментар

Попадал съм в ситуация в която лебедката ми пречеше, а джека ме извади защото джипа се беше зарил до вратите. Всички опити за изваждане с лебедката бяха напълно безуспешни. Дори в момента съм без лебедка и не съм сигурен дали пак ще си сложа.
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Мда. Колко години пея едно и също, прозрението май почва да идва.
            Лебедката по принцип не може да извади нищо, затънало НАИСТИНА. Тя е измислената работа, удобна и мързелива за дреболии. Изваждачките са лопата, дъски и джек. Който наистина знае за кво става дума, изобщо слага първата отзад. Отпред - само ако наистина не може да прежали врати-бордове отзад.
            С джека съм се теглил само по баир. Когато не стига немощното ми моторче. Докато намеря да обърна. Ваденето с джека става с вдигане и хвърляне, не с теглене. Мълниеносно при това, в сравнение с лебедката.
            Ще, ще. Ще дойдете до дъските на багажника, до там че 1,20 е джек само за Нивата щото наистина няма къде да се завре по-дълъг, че всички от класа на УАЗа искат метър и половина. Щото няма по-дълги.
            Седя тука гнусно ухилен и гледам сеир. А в това време цените на куките за джекове растат ... Това е добре за монополистите. Особено за куковите монополисти. И аз като Главен Куков Монополист мазно потривам ръце и сгъвам кашони за пачките.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              Седя тука гнусно ухилен и гледам сеир. А в това време цените на куките за джекове растат ... Това е добре за монополистите. Особено за куковите монополисти. И аз като Главен Куков Монополист мазно потривам ръце и сгъвам кашони за пачките.
              Гадняр
              Готови ли са куките бре?

Коментар

Твойта - почти. Ама ти не се бъркай в бизнеса, щото ти и без това си имаш. Ти само им обърсвай сополите като квичат и ги бутвай към сергийката с куките. Че да има с кво да правим гнусни оргии с куки нощем. Няма да караме само на бири, я.

Коментар

Слушам!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                    Попадал съм в ситуация в която лебедката ми пречеше, а джека ме извади защото джипа се беше зарил до вратите. Всички опити за изваждане с лебедката бяха напълно безуспешни. Дори в момента съм без лебедка и не съм сигурен дали пак ще си сложа.

Не съм съгласен с постановката "лебедка ИЛИ хай-лифт". По-правилната е "лебедка И хай-лифт".
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Не съм съгласен с постановката "лебедка ИЛИ хай-лифт". По-правилната е "лебедка И хай-лифт".
                      Все още мисля, а и лебедките още не са дошли.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                        Все още мисля, а и лебедките още не са дошли.
                        Края на тази или началото на другата, около 20ти ако всичко е наред

Коментар

До: Анкета - Лебедки (употреба)

Я да видим 2009г дали нещо се е променило

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                            Алекс , реално, кой би отговорил с "не я ползвам да не ми се хаби"?..
                            Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                            Аз знам за такива случаи и то пред много свидетели ама хайде че ще се обидят...
                            И какво от това?

ПП Не е ли по-добре такъв да ти е обиден?
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                              Я да видим 2009г дали нещо се е променило
                              Статистиката.

Съотношението вадих се / вадих грубо 50:50, може би с лек превес на второто. Но това е много относително и силно зависи от случайността. Една разходка при подходящи условия в група с малко лебедки може да означава за един ден да се хвърлят повече лебедки, отколкото за цял състезателен сезон.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Статистиката.

Съотношението вадих се / вадих грубо 50:50, може би с лек превес на второто. Но това е много относително и силно зависи от случайността. Една разходка при подходящи условия в група с малко лебедки може да означава за един ден да се хвърлят повече лебедки, отколкото за цял състезателен сезон.
                                А при мен статистиката си е същата , основно вадя (защото си ме е шубе да се закопам)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X