Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анкета - Лебедки (употреба)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Коментар

Приемам критиката на Алекс, за пасивното участие, защото съм от категорията "пасивни участници". Без да ръся излишни комплименти, мненията на голяма част от активните участници са толкова компетентни, че ми е неудобно да се включа след тях.
      Монтирах си лебедка с броня преди по-малко от месец (ако ви е любопитно вижте личната ми галерия). Вече успях да я ползвам. Усанових, че с лебедката карам по-рисковано, така,че много скоро ще се появя в темата "Затъване, след затъване......."
      Мисля, че след гумите, лебедката е най-смисленото нещо за джипа.
      NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

Първоначално публикуван от petio-beliata
        Приемам критиката на Алекс, за пасивното участие, защото съм от категорията "пасивни участници". ...
        Аз не критикувам никого, всеки който реши да си купи и постави лебедка, го прави "за себеси" и инвестира не малка сума Собствени средства, та е напълно Нормално да си ползва лебедката както си иска. Тук просто искам да проверя Статистически (при толкова малко гласували статистиакта за сега никаква я няма) как стоят нещата.
        П.С. Наистина лебедката те прави по-невнимателен и самонадеян, но пък ти позволява да пътуваш сам (Не е за препоръчване) което иначе е свързано с много чакане на добър приятел

Коментар

Ако моята лебедка беше жена, щеше да ми е тайната любов!
          Това съоръжение всъщност май е 30 % от високопроходимия автомобил и като се сложат гумите - 30%, мостове - 10%, шаси - 10%, въртящ момент - 10%, влагоустойчивост / в смисъл на потапяне в езеро / - 5 % и още 5 % за къщичка да не те вали дъжда и ето го джипа...

P.S. Тия 5 % за къщичка някои ги правят 90 %, ама то важното е да си на завет и да не се мушкат котки да раждат котета под седалките!

Коментар

Напълно съм съгласен с Волк, даже може да отделим 3% за "колибката" и да дадем 2% на въртящия момент, но всеки си има виждане
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Re: Анкета - Лебедки (употреба)

Я да "съживим" тази Анкета

Коментар

Добра идея,Алекс...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                  Я да "съживим" тази Анкета
                  Мммм, малко трудна работа. Щото, който гласувал преди - гласувал и не може да повтаря.

Затова, вместо повторно гласуване (предишното беше "нямам лебедка") направо пиша тук.

Засега резултатът е 4:2 в моя полза (т.е. 4 пъти съм дърпал себе си и 2 - закъсали колеги)
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Ми аз не помня да съм гласувал преди, ама сега ми показва, че съм
                    иначе съм ползвал двапъти лебедката и то да вадя други
                    99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                    It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Всички анкети които са от стария форум не са коректни защото информацията е несъвместима между базите на двата форума... По точно новия изисква много повече данни които няма откъде да се вземат и затова старите анкети са некоректни...

Най-добре отворете нова...
                      VPetrov.photography

Коментар

Не съм си водил статистика , но като се замисля май съм се вадил поне 40 пъти , ама повече съм вадил други
                        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                        0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                          Не съм си водил статистика , но като се замисля май съм се вадил поне 40 пъти
                          Колега, ако го пипнете малко повече ( PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ ), дали няма да намалите ползването на лебедката.
                          Шегувам се - да не се засегнете.

Аз още не съм взел твърдо решение за закупуване на лебедка, защото имам твърде малко OffRoad опит и съм склонен напърво време да опитам да се справям само с Hi Lift ( Hi Jack ) ( имам предвид ако се наложи да го ползвам и като лебедка ) - КАКВО ЛИ БИХА МЕ ПОСЪВЕТВАЛИ ВЕТЕРАНИТЕ И ТЕЗИ С ОПИТ КАТО ВАС ?!?

Коментар

Kолега , шегата е ,,( PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ )''!
                            Всъщност няма какво да му се пипа повече - всичко си има!
                            За да не закъсва толкова трябва да се пипне задкорминото устройство
                            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                            0899187766

Коментар

И аз това казвам, ще пипна малко задкормилното устройство, пък тогава ще взема решение за лебедка.

Ако разводнявам ( оспамвам ) темата се извинявам, но мисля, че разбрахте човек с малко опит не търсил трактор или приятели за помощ ДО МОМЕНТА за какво ще гласува. Въпреки това приемам съветите Ви.

P.S. С Астрата на жена ми есента, като ходих за гъби от Ярема излязох на Плана. В последната фаза преди да изляза OnRoad за капак прекосих и две рекички. В употреба влязоха киркобрадва, лопата, крика на колата, клони и трупи, време, и ...

Коментар

Първоначално публикуван от YMR Преглед на мнение
                                и съм склонен напърво време да опитам да се справям само с Hi Lift ( Hi Jack ) ( имам предвид ако се наложи да го ползвам и като лебедка )
                                Хай-лифтът е изключително ценен инструмент, който трябва да присъства във всяка джипка. Аз обаче не бих разчитал на него за вадене на затънал в калта джип (освен може би в последен изблик на отчаяние ). Дори изтегляне на джип по наклон става мъчително бавно и си е изморително упражнение. А, ако джипът се е заровил до вратите ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X