Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карданна лебедка ?!?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Карданна лебедка ?!?!

Кофтито е само, че обикновенно лебедка се пуска на кофтите места и ако се набиеш в кал до праговете и над тях, а барабана намотае на криво.... е за това говорех...[/quote]

По закона на Мърфи точно и така ще стане, но тук в нашия краи е планина с твърда и камениста почва но все ще се намери някоя локва.
    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Това е оригинална лебетка за Патрола като мой. Аз е поръчих в Н.Зеланд, дано да ми е намерат тази година.
      Надявам се да са снимки полезни
      Прикачени файлове
      Three witches watch three Swatch watches.
      Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Първоначално публикуван от sergej Преглед на мнение
        Това е оригинална лебетка за Патрола като мой. Аз е поръчих в Н.Зеланд,....
        Ако си я поръчал от Нова Зеландия, отчиташ ли, че там са с десен волан и може да е огледално разположението на някои части и по лебедката?!?

Коментар

Mоята,лебедка е с предавателно число,1-20,малко е бавна.На купето съм изрязал капак над макарата,в случай,на намотаване на въжето на криво.Проблем с въжето обикновено се получава при размотаване,щото моята лебедка размотава на задна скорост.

Коментар

момче кое ми даде контакт в Н.Зеландия е в Щатите и кара Патрол внесен от Германия и лебетка купена от Н.Зеландия. Како ми той каза, тези лебетки могат да се намерат само в Н.Зеландия и Япония, и то само за MK160 Патрол /като мой/. Той всички части купува там.
            Three witches watch three Swatch watches.
            Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Колега направи ли лебетката?

Иначе и аз се сдобих с КОМ и по натам ще предостой изработката на лебетка.

Когато е на скорост върти ли се КОМ-а на включено положение?
              Прикачени файлове
              Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Не, той се завърта на неутралното положение на РК.

Коментар

Лошо

А да знаеш каква мощнос може да отдели?

Коментар

Моят ком е същия, слагах го на раздатката и върти, но го пробвах само на място, не се сетих да го пробвам в движение, но мисля, или се надявам да върти и когато е зацепена раздатката.

На мен също ще ми е интересно каква мощност може да се извади, но по-важен е редуктура според мен червячен задължително.
                    Последно редактирано от kra_kra; 08-12-08, 09:23.
                    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение

червячен задължително.
                      Ako ne е трябва и спирачка да се мисли !
                      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                        Ako ne е трябва и спирачка да се мисли !
                        Червячен редуктор защото освен, че ще деиства като спирачка, ще поема ударите на въжето и ще предпазва кома и раздатката.

Коментар

На мен също ще ми е интересно каква мощност може да се извади, но по-важен е редуктура според мен червячен задължително.

Че е важен,червяка е важен ама поглеждайки отдолу колко е тънко зъбното колело се замисляш каква мощност има тоя КОМ

Коментар

kra_kra с тая верига ще изгубиш много от +овете на карданните (механични) предавки

И аз мисля че работи само на неутрално положение, като си го слагал не гледа ли къде се зацепва
                            За това варянта като при Румен (на 69кова кутия) ми се вижда най надежден

За редуктора е важен и размера не само предавателното число, аз имам някакъв 25към1 ако не се лъжа, обаче ми се вижда малък... ще го снимам ако го изровя

По въпроса за спирачката, аз го мислех едно време с ръчна от Уаз/Газ69, закрепена на края на кардана (имаме много силна спирачка подради предавателното число, но при повреда на червяка не върши работа), преди лебедката или на оста на макарата...
                            Kолега,майстора ,нещо,ме размотава,не може да намери желязо,Ф 140мм,на 70мм.за сега не мога да кача снимки
                            Румене имам плътно желязо като това, ако още търсиш
                            Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Какво стана със снимките колега ?
                              Газ 69 2.4i
                              Густо майна, пътят свърши !!!
                              GSM: О895 7О6О59

Коментар

От: До: Карданна лебедка ?!?!

Не е само в редуктора. Аз имам редуктор за уаз който се монтира върху раздатката и има лостове за включване и изключване но движението идва вътре в купето между предните седлки.

Как да искарам кардан до предната или задната броня??????????????
                                колега трябвами и на мен такъв редуктор продаваш ли го или знаеш ли от къде да го намеря благодаря!
                                Nissan Patrol 4.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X