Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на лебедка (2)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ха сега де "какво ли значи - викайте разуанавачи"
    Просто ме изпревари с отговора - с правилният отговор

Коментар

ако правилно съм разбрал от VPetrov смятам :
      1800кг х 1,8 =3240 кг , сложи и малко резерв и съответните загуби и ...
      VOLK , сравнението ти е не на място - говорим за мощност а не за размери - или кола 200 коня можеш да я караш и с 20 км/ч , ама я опитай кола с 50 коня да вдигнеш 200 !
      освен това при последния ми кален излет затънах до ключалките и ела гледай как лебедка 8500 lb+полиспаст се опитва да се самоубие !
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73
        Първоначално публикуван от Volk
        Ако толкова тежи джипа, тази лебедка ще го изстреля като тапа от шампанско...
        Освен ако не зарови нос от теглото на лебедката като мравояд...
        а ти колко мислиш, че тежи? Галопера е 2090кг заедно мене /75кг - нещо съм заслабнал /
        някой се хвалеше, че си е взел лебедка 12000 за УАЗа... от много глава не боли!
        Няма страшно от теглото и - аз съм около 120кг , така че ако се наложи ще слязя ( м/у другото лебедка 9000lb тежи около 35 кг)
        0899187766

Коментар

ако наистина ще се ползва за офроуд, икономията от по-слаба лебедка е неуместна... Качваш 5-10 кг повече и 300-400лв в повече, обаче си спокоен...
          Като си "извадил" 1500-1600лв за лебедка, 200-300лв /поне/ за монтаж и т.н. По-добре дай още 300-400 и си вземи каквото трябва...

Волк, ти искаш багажник АРБ да слагаш за един куфар пари, сега "тъниш" за лебедка? Познай емблемата на багажника ли ще ти помогне повече или "преоразмерената" лебедка...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

лебедкИ T-MAX: 6500 lb -30кг.
            9000lb - 36 kг.
            0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov
              лебедкИ T-MAX: 6500 lb -30кг.
              9000lb - 36 kг.
              а цените как са?
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Волк, ти искаш багажник АРБ да слагаш за един куфар пари, сега "тъниш" за лебедка? Познай емблемата на багажника ли ще ти помогне повече или "преоразмерената" лебедка...
                Лебедката съм я избрал отдавна и я имам... WARN 9500 XP...
                Не обичам емблемите, а армейските стоки без емблема, но не можах да открия армейски аксесоари, въпреки че със сигурност има!
                /за мойта джипка де, не за Галопера! /

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                  LJ73 !!!
                  Volk, Живота е по-сложен от урока по физика за 7-ми клас
                  Аз до там стигнах, по-нататък не можах да се меря с умните глави

Коментар

Всъщност моята лебедка е използвана основно за хаспел..
                    Правя си ремонт на вилата и паркирам джипа отпред, една макара на покрива и гледай какво става - фантазия..
                    Боже, като си представя какви пластмасови четириколесни боклуци съм купувал /леки коли / преди да се кача на джипа..
                    Жал ми е за хорицата дето се гънат в тия консервни кутии, а някои дори и вирят носове, ако пластмасите им са от Германия - от най-лъскавите..

Коментар

Не обичам емблемите, а армейските стоки без емблема, но не можах да открия армейски аксесоари, въпреки че със сигурност има!
                      може пък и корейците да имат армия и сигурно не карат дифендъри

Коментар

Жал ми е за хорицата дето се гънат в тия консервни кутии, а някои дори и вирят носове, ако пластмасите им са от Германия - от най-лъскавите..
                        и то "нов внос, раабиращ ли брат ми, не дишано в нея"
                        Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Тука си подтискащо прав, в такова нещо дишане нема. Ония дни да прекарам една такава оса, на сичките ми години и километри си беше чисто шок ...
                          Не съм нещо гигант, ма и пигмей не съм. Обаче покрива ми стига до кръста, вътре се влиза по инструкциите за бронята. После задника ти опипва всяко камъче по асфалта, и като увиснат талигите на трамвая над главата ти на светофара почва страшна борба между ужаса и любопитството да разгледаш как е направен. Отсекъде безкрайни каменни огради и колела на БЕЛАЗи. Добре че по радиото ми казаха че съм в колона от полски фиатчета, ръзиъш ли, на неква тесна улица. Па добре че най-накрая бордюра свърши и стигнахме ...
                          Мани ... Некак излезох, фърлих се да целувам земята, а там имало неква с къса пола, вика нема нужда да залегаш, сама че си я дигнем, умрем да пробвам с извънземно! Кога да се видим у огледалото - станал съм целия син!((( То от шубе кат спреш да дишаш така ставало ... Мани, не е работа ...

Коментар

Винаги съм се чудил как ти идват на акъла всички тези работи бе,Стефане!:-)Май хич не ти е скучно:-))))

Коментар

Ами-ами, всичките дивотии дето ги разказвам са просто биографични истории. Колкото и както мога
                              Ако взема да разправям измисленото модераторите не ще ме забранят, ами ще ми гръмнат компа през жиците. Щото летящи подводни камиони 8х8 и други ужаси без друго ще се приемат като поне противоконституционни действия ...

Коментар

може пък и корейците да имат армия и сигурно не карат дифендъри
                                Южнокорейската армия кара Asia Rocsta, което си е клониран JEEP, а не Галопери!
                                Аsia e собственост на KIA, която пък вече е собственост на Hiundai..
                                тия там май вече всички са баджанаци!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X