Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на лебедка (2)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Volk
    Южнокорейската армия кара Asia Rocsta, което си е клониран JEEP, а не Галопери!
    Аsia e собственост на KIA, която пък вече е собственост на Hiundai..
    тия там май вече всички са баджанаци!
    малко ме интересува какво карат корейците... мисълта ми беше, че има хора, придвижващи се и с друго освен ЛР дифендър Колкото и да е шокиращо като факт

Пътувай с Диф. по 100-200км/ден ама предимно магистрала и лятото... Ама поне един месец всеки ден! После вземи една хубава "4-колесна консерва" и ще се чудиш как си могъл да се возиш на джипа!

Всеки "транспорт" си има "+" и "-" ... Вчера се повозихме на Галопера и беше голям кеф, ама не ми и минава през акъла да си нарека леката кола "ненужен боклук"!
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Всички хора са различни по дух..
      Има сиви хора, които карат сиви коли и живеят сив живот..
      Има и различни хора, всеки със собствената си странност, но и със собственно мнение!
      Моето мнение е такова, не ангажирам никого с него и последното, което бих направил е да се приспособявам към чужди разбирания

Коментар

лелеееее

каква дълга тема за лебедките, а колко малко има за тях

volk поздравления за избора, това е, което му трябва на всеки един дифендер, знам го от опит

и да знаеш, че ако изгори нещо или се счупи, това не е защото лебедката е гадна, а защото си си направил голям кеф
        drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X