Хм. С боя, с боя ... Тва е идея. А от де я зимаш? Дето да се лепи на люмина? Ми грунта? Тва в Бриколаж е менте, не държи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
обработка и монтаж на алуминиев рифел
Свий
X
-
Първоначално публикуван от СтефанОбаче грапаво и неточно.
Не съм сигурен, но изглежда плазмените резачки май са изоставена технологи заради лазерите и газерите.
Първоначално публикуван от borkozinСтефане лазера не може да реже алумини пробвах го.
Коментар
-
Мойте рифели си ги внесох като готова част, рязани са на лазер - 2 мм, боядисвани прахово..
Преди това ходих на Ботевградско шосе, до Камаз - искат чертеж, въвеждат програмата и ти го режат начисто..
Ама като гледам Йордан е по-наясно с технологията!
Важното е че ще ти наместят детайлите оптимално на листа и ще сведеш фирата до минимум - несравнимо по-малко от гилотината!
А и самите детайли е много по добре да ги направиш първо от хартиен шаблон и да си ги доизкусуриш на място!
Коментар
-
Е, Йори още не си дорасъл да ползваш високотехнологичния продукт ДЪВКАВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Виде ли сегаа че още не можеш да я ползваш...трябва грижливо да я сдъвчеш на тънка лентичка...
Мани ужас, какво направихме тематаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan KolevПървоначално публикуван от СтефанОбаче грапаво и неточно.
Не съм сигурен, но изглежда плазмените резачки май са изоставена технологи заради лазерите и газерите.
Първоначално публикуван от borkozinСтефане лазера не може да реже алумини пробвах го.
Коментар
-
Питай disem, там някъде наблизо има някакви дето режат по-дебелшки железа, но до колко мм не знам...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan KolevОтивам там и кво да видя, на десетката входящия отвор кръг а изходящия квадрат
Как става това няшо бреВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар