Културата на пътя е ниска
Това обаче е друга тема (нЕма лошо и нея да подъвчем в отделна тема
), Това за което се говори тук е доста "едностранно", да лошо напрваени и монтирани "Железа" са опасни за пешаходците (да не говорим че и не помагат в Гората
), Но това не значи че трябва да се Забранят "Усилванията" който (поне на мен) ни спестяват "една торба" пари при всяко излизане извън пътя.
Дали ще удариш човек (Не даи Боже) с Големия "Джип" с пластмасова или с желязна броня може би има значение до 5км/ч след това (за съжаление) Волк е прав - "Камиона" минава отгоре (Е Обер... може да предложи всички да са на въздушна възглавница - много ще помогне).
Та извода е един Трябва на всяка цена да се избягва ПТП-то и си мисля че няма (не само в този форум) хора който да не се стремят към това
Нека всички сме по-внимателни, по-добре да отценяваме пътната обстановка, повече да ни е страх
на пътя (за да не се ужасяваме след това), а Безопасни коли няма и НЕ може да има, безопасността си е наша - Човешка работа

Дали ще удариш човек (Не даи Боже) с Големия "Джип" с пластмасова или с желязна броня може би има значение до 5км/ч след това (за съжаление) Волк е прав - "Камиона" минава отгоре (Е Обер... може да предложи всички да са на въздушна възглавница - много ще помогне).
Та извода е един Трябва на всяка цена да се избягва ПТП-то и си мисля че няма (не само в този форум) хора който да не се стремят към това

Нека всички сме по-внимателни, по-добре да отценяваме пътната обстановка, повече да ни е страх

Коментар