Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Броня за пред кафето , Патрул Y61
Свий
X
-
От: Броня за пред кафето , Патрул Y61
Нищо и няма на бронята. Ръбата броня на объл джип стои така, и май кой-знае какво не може да се нарави по въпроса. А обла броня няма кой да плати, щото трябва да е на цена x3 като минимум, и излиза по-скъпо от такава, докарана от Австралия със все транспорта.
Горе за болтчетата - поне според мен не всичко по една броня трябва да е с болтове 10мм и нагоре, а пък за такава за пред кафето съвсем няма смисъл. Щото после като чукнете леко някоя жигула, щетите по джипа с бронята може да се окажат на цена колкото за 3 жигули и почерпка. Не случайно монтират заводските булбари с болтчета 6-ца и ги правят от тънкостенни тръбички - така и така е за пред кафето, поне да не тежи излишно и да не прави бели.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
За да не пускам друга тема утре вечер ще пусна снимки с 2 нови брони за Паджеро измислени лично от мен , леки и здрави . И както каза Спарки няма кой да плати за обли брони следващи контурите на самия автомобил . Трудоемко е и изисква доста нерви
не , че е невъзможно но е скъпо удоволствие .
ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
тел. 0889 017703
0897 516030
Коментар
-
Като видях отначало бронята ми се стори грозна! После като я видях на снимката ми се стори красива. И аз работя с клиенти но при мен няма такова нещо клиента винаги е прав. Ако аз реша, че ще върша глупости го пращам да си търси някой друг да му ги свърши. Въобще не ме интересува, че плащал! Въпрос на принципи...
Коментар
-
Ако ми дойде клиент със снимка на лайно и иска да му я направя от ламарина и си плаща , и естествено ако мога да го направя и хареса резултата и си плати , ще съм безкрайно щастлив , че съм си нахранил семейството с това лайно
. Въпрос на финансови принципи .
ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
тел. 0889 017703
0897 516030
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнениеЗа да не пускам друга тема утре вечер ще пусна снимки с 2 нови брони за Паджеро измислени лично от мен , леки и здрави . И както каза Спарки няма кой да плати за обли брони следващи контурите на самия автомобил . Трудоемко е и изисква доста нерви
Ще дебна!
Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
Трябва само да е достатъчно здрава за да не я троши всяко клонче в гората. Иначе като е по-здрава от шасито, ще сдаде шасито, а него не можеш да смениш и трудно ще изправиш идеално.Първоначално публикуван от c0dy^ Преглед на мнениеНа мен също ми е интересно да видя снимките, понеже лятото си направих броня, която е лека, но колко ще е здрава - не знам.
Ето една снимка:Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Е сега вече се отказах да ти ставам клиент.Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеВ Нашата фирма пък , клиента има право само и единствено да плаща! И мога да си го позволя
Гарга, Куме, приятелю, Недей гледа кой какво пише тук. Вярно, че тук има много технически грамотни хора, но има и много, които не могат да различат болт от гайка не живо, а драскат смело.
За теб е важно да успееш да убедиш клиента, че ти си неговия човек, че няма кой да му обърне повече персонално внимание, че никой няма да му я направи по-качествено за тези пари.
Психология му е майката, българина обича да бъде лъган.
Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнениеЗа да не пускам друга тема утре вечер ще пусна снимки с 2 нови брони за Паджеро измислени лично от мен , леки и здрави . И както каза Спарки няма кой да плати за обли брони следващи контурите на самия автомобил . Трудоемко е и изисква доста нерви
Чакам,чакам ама няма брони hand made за паджерце........?Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005
Коментар
-
На Фронтерата бронята е достатъчно здрава,бая нещо изпотроших в гората с нея.Това на снимката ако се прибере някак или на мястото на оригиналната примерно,че така седи като подарено.РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.
0895шест29410 .
Коментар
-
Нa мене си ми хaресвa,грубо и много здрaво е!Единствено бих я вдигнaл с още 10сaнтиметрa !Не съм я зaкaчил просто тaкa ,към гредите е,бaя кaнaвки и ровове съм препрaвил.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Ще ме извинявате за спам-а , но от 3 седмици го дебна комшията да си спре камиончето пак пред нас.
Чичката живее в Кения по принцип и камиончето си го шипва и него като е там.
Тия му били "Виенските" гуми , и затова е само с една резервна.
Тоя кашон отзад е правен там ... и е спалня.
Всичко по него е минало през ТЮВ тук в Австрия.

Следващия път като го видя ще го помоля да го снимам и вътре ,че и там имаше някакви пипания
Това е хубава броня за пред кафето
Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар