На Паджерото бронята наистина много добре му стои, макар че с тези ръбове ще си е голяма играчка. Личи си, че е изпипана, но само тези заварки на тръбата към бронята нещо не ми харесват. Според мен ако се разпробие бронята с фи-то на тръбата и се пъхне няколко милиметра тръбата в бронята и се завари от вътрешната страна, като че ли ще е по-добре, но и там пак ще е играчка. Иначе и аз ще чакам с нетърпение да видя резултата.
Предния номер къде ще се бодне - на предния капак или има место на бронята? Може ли да се направят отвори за джек - "Т"- образните? Трябва ли да е 10 дни джипа при тебе - моя е същия като на снимката П2 , само е с по-малкия мотор - 3000 сс , или ги правиш и идвам да ги монтираме само (двете).
Пресни топли снимки от днес на оня Патрул от началото на темата . Мен лично не ме кефи цялата пушкаджийница ама малките кифли като го видят и се на@кват .
Прикачени файлове
ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
тел. 0889 017703
0897 516030
Пресни топли снимки от днес на оня Патрул от началото на темата . Мен лично не ме кефи цялата пушкаджийница ама малките кифли като го видят и се на@кват .
Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas)Преглед на мнение
Toя с рифела си е запазена марка
Бъш тоя с рифелa може дa изкaрa всичко живо от кaфето!Тaя нa Гaргa си е почти Бaтмaнскa,сaмо липсвa еднa броня с крилa отзaд и ще избие рибaтa не сaмо пред кaфетaтa!
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар