Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви лампи използвате за фаровете?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какви лампи използвате за фаровете?

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    А за твоите лампи - мислех че ползваш нещо от нашия пазар и затова реагирах така.
    На нашия пазар такива цени няма. На нашия пазар са общо взето двойни. Единични борйки от eBay ги пускат по куриер и ти ги носят на вратата, без да плащаш мито и ДДС, тъй като стойността им е под 45 евро.

Риск има, но аз съм си преценил че си струва. Досега сериозни проблеми не съм имал, а пазарувам доста често.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Мойте ги взех от eBay. Засега няма проблем никакъв. Ако искаш ще ти кажа търговеца, от който купувам. Вчера си поръчах още едни за фаровете на тавана. $80 с шипинга.
      Я кажи, все пак, търговеца?

Коментар

Търговеца е super_digi.

На колата съм с H7 4300К на късите. Нормални (не slim) баласти.
        от есента карам нон-стоп на фарове (можеби съм навъртял около 5000-6000км.) и си бачкат като песен.

H4 Bixenon все още не съм пробвал.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
          ....Във фаровете - стандартни Н4. На детевоза миналата година сложих някакви на Bosch, дето били уж +30%....
          И аз взех такива Н4-12V.60/55W.+60% доста по-добере светят от предишните.
          Прикачени файлове
          Land Rover Discovery:
          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

При добре регулирани фарове, ксенона не заслепява повече от една примерно 100вата крушка, а разликата в осветеността е от тук до Луната,и в комфорта също
            sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
              И по този повод изобщо има ли маркови Н3/12V крушки над 55W ?
              Има маркови! Произвеждат се от "Bosch"!

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
              Има разбира се, но ако на фара пише 55W а ти мушнеш 100W рефлектора ще изгори много бързо
              13 год. -100 W - МБ, без проблем!

[quote=Тедо /LJ73/;271787]над 55 вата са забранени в Европа - дълбоко се съмнявам, че ще намериш маркови...

Има, има! Просто на кутията им пише, че са забранени за използване на територията на Германия, както и на други подобни стоки!

П.С. Задължително се свързват през реле !
              Говоря ти дъще, сещай се снахо!

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                И аз взех такива Н4-12V.60/55W.+60% доста по-добере светят от предишните.
                И Щирлиц знае, че тези винаги светят добре!

Коментар

Не винаги, а само когато не са ментета. А ментета има предостатъчно. На Цар Симеон в София са отворили магазин на BOSCH. Може би е добро място за такива покупки. Поне е по-сигурно че не са ментета.

Коментар

Не винаги, а само когато не са ментета. А ментета има предостатъчно.
                    Естествено!
                    Иначе чешки /Н3 например/ 100W колкото искаш, но колко издържат...?

Коментар

Първоначално публикуван от box1 Преглед на мнение
                      Естествено!
                      Иначе чешки /Н3 например/ 100W колкото искаш, но колко издържат...?
                      +1
                      Карам чешка кола (Шкода фабия), ама оригинално ги продават с немски крушки - прави си изводите.

Коментар

+1
                        Карам чешка кола (Шкода фабия), ама оригинално ги продават с немски крушки - прави си изводите.
                        Е, малко извън темата ама нали знаеш:
                        "Siher ist siher! Deutschland über alles!"
                        Простете за офтопика /така ли се казваше/, ама горното си е истина!

Коментар

Наскоро смених на единия фар, H4 60/55W Osram от Ауто плюс, за 10 лв. Продавча ми каза че е модел със светлина близка до дневната и се препоръчва за продължително каране през ноща, същелявам че изхвърли опаковката, пък и той беше любезен сам да ми я монтира. Оказа се много прав, поне на мене светлината ми пасна и се каня да прежаля още 10 лв. и за другия фар, просто за удоволствие. Между другото същия продавач от Севлиево, поне на мене винаги ми е давал точна информация и съвет без дори да го познавам.
                          Знам че във форума не е прието да се рекламира.
                          Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X