Здравейте, имам един въпрос които може би ще подразни много от вас, повечето ще кажат "къф е пък тоя, не вижда ли 4е това е offroad форум".  Спокоино знам за кво е форума и аз съм голям фен на извънпътните изживявания. Та въпроса ми е знае ли някои къде мога да си поръчам lambo doors kit за jeep ghrand cherokee 99-04 и колко горе-голу ще струва
  Спокоино знам за кво е форума и аз съм голям фен на извънпътните изживявания. Та въпроса ми е знае ли някои къде мога да си поръчам lambo doors kit за jeep ghrand cherokee 99-04 и колко горе-голу ще струва  И моля ако нямате конкретен отговор да не пишете разни простотии просто защото нямате  кво да правите.  Предварително благодаря за разбирането.
 И моля ако нямате конкретен отговор да не пишете разни простотии просто защото нямате  кво да правите.  Предварително благодаря за разбирането.  

Спокоино знам за кво е форума и аз съм голям фен на извънпътните изживявания. Та въпроса ми е знае ли някои къде мога да си поръчам lambo doors kit за jeep ghrand cherokee 99-04 и колко горе-голу ще струва
  Спокоино знам за кво е форума и аз съм голям фен на извънпътните изживявания. Та въпроса ми е знае ли някои къде мога да си поръчам lambo doors kit за jeep ghrand cherokee 99-04 и колко горе-голу ще струва  И моля ако нямате конкретен отговор да не пишете разни простотии просто защото нямате  кво да правите.  Предварително благодаря за разбирането.
 И моля ако нямате конкретен отговор да не пишете разни простотии просто защото нямате  кво да правите.  Предварително благодаря за разбирането.  

)и съм разгледал доста сайтове , това което конкретно ме интересува е цени, не само по каталог, но и с монтаж, доставака(ако евентуално има такава), надценка(която всеки вносител ще си сложи,щото гледам в каталога на D&W цени от сорта на 1000 евро,пък накрая единицата да не стане тройка
 )и съм разгледал доста сайтове , това което конкретно ме интересува е цени, не само по каталог, но и с монтаж, доставака(ако евентуално има такава), надценка(която всеки вносител ще си сложи,щото гледам в каталога на D&W цени от сорта на 1000 евро,пък накрая единицата да не стане тройка  ) и накрая да разбера плюсовете и миносите на тези "машинки".
 ) и накрая да разбера плюсовете и миносите на тези "машинки".

Коментар