Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отзиви за BF Goodrich Winter Slalom?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Отзиви за BF Goodrich Winter Slalom?

Гумите се страхотни, нямам думи какво могат на сняг и лошо време, отлично се справят със всякакви ситуации и удържат тежкия 4Рънър навсякъде дори в тежък терен, отлично спиране и странична устойчивост.

Със три литровия бензинов Рънър дрифтирам перфектно на задно предаване в сняг и киша, дори на пясък успява да дрифтира напред с вратите.

Много е ако защото гумите имат много добър контакт и имам пълен контрол и управление по време на дрифта, на лед и хлъзгав сняг мотора успява да дрифтира спокойно и на 4x4.
    TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

От: Отзиви за BF Goodrich Winter Slalom?

Да споделя ,че и аз съм много доволен от тези гуми.За мен това е идеалното решение за сняг ,лед и лек офф роуд

Коментар

Първоначално публикуван от gele_93 Преглед на мнение
        Да споделя ,че и аз съм много доволен от тези гуми.За мен това е идеалното решение за сняг ,лед и лек офф роуд

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpg
Прегледи:1
Размер:79.8 КБ
ID:5257686

За новата шарка не съм съгласен за никъкъв твърд терен, прекалено мека е и се накъсват ламелките.

НО НА СНЕГА Е ЗАЛЕПЕН ДЖИПА КАТО ДЪВКА Много са меки, шарката е много хубава, само трябва да се внимава да не забуксува, за да не стигне до твърдо.

Паджерота като моето закъсваха, а аз минах с ремарке от там.
        Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Като автор на темата ще напиша няколко заключителни думи след 50-60 000 км пробег с въпросните гуми. Изглеждаха така:

Карах ги от както я има темата - около 60000 км, та докато продам колата преди седмица. Ето така:

Зима, лято, асфалт, сняг, лед, кал. Отличен избор за сняг и лед. Кофти поведение при парт тайм на мокър асфалт. Неколкократно задницата тръгваше странично при изпреварване с висока скорост. Тази зима имаше сняг, но при повечето безснежни такива качествата им не бяха нищо изключително. По-добри впечатления на мокър асфалт при същите условия имам от Нокиан. Това е моето мнение, не се нахвърляте върху ми.
          Поздрави, успех в избора.

Коментар

Аз съм супер доволен от марката и модела.А на мокър асфалт проблем не съм имал с гумите.

Коментар

Тази гума през лятото справя ли се според ползвателите и, които са се осмелили да я ползват? Каучука изпича ли се бързо? Грайфера как се експлоатира? На следващата зима как е?
              WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                Тази гума през лятото справя ли се според ползвателите и, които са се осмелили да я ползват? Каучука изпича ли се бързо? Грайфера как се експлоатира? На следващата зима как е?
                Няма зимна гума, която да се "справя" през лятото. Но ако не я караш интензивно, може и да не се скапат за едно лято...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X