Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отзиви за BF Goodrich Winter Slalom?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отзиви за BF Goodrich Winter Slalom?

Здравейте, колеги.
    За първи път от много години съм решил да поглезя возилото с нови зимни гуми. Става въпрос за Витара, на която и предстоят доста километри по заснежените пътища на Родината. Не мисля да давам повече от 150 лева за гума, обаче. След обстоен преглед на достъпното в БГ стигам до тези -
    http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.p...153&sowigan=Wi
    Та питам ви, имате ли впечатления от пътното им поведение?
    Въпрос две - ще влязат ли безпроблемно, тъй като колата не е повдигана //215/70 R15//?
    Други разумни предложения?
    Благодаря предварително за всички мнения!

До: Отзиви за BF Goodrich Winter Slalom?

Скоро говорих с приятел, който е бил на тест драйв миналата зима в Норвегия. Пробвали са доста и различни гуми, но това което го е очаровало /или поне едно от нещата/ е било Genaral Snow Grabber. Работата е там, че са нов модел и нямат много размери /постоянно пускат повече размери, но за твоя не знам/. Цената мисля, че ще е някъде около 150-160 лв . Иначе преди модела на Genaral , който предшества Snow Grabber e XP2000 Winter. За него съм чувал също не лоши отзиви, но все пак не мога да бъда конкретен. Цената пак е там някъде.

В крайна сметка обаче, като гледам цената на тоя Гудрич въобще не е за изпускане . Нямам никакви впечатления /дори и слухове за тях/, но не мисля че тая марка ще направи лоша зимна гума.
    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

BF Goodrich Winter Slalom е една от перфектно стоящите зимни гуми, включително на лед.
      LZ1VMH

Коментар

Нямам информация как се държат на пътя,но за размера- нямаш проблеми! 225/75/15 влизат без проблеми на не лифтната Витара.
        Б. Бонев
        0осем88две6шест71три

Коментар

Преди две години карах Фронтерата с такива гуми на Беклемето.Без да имам голям опит със зимно каране,но тези гуми се представиха много добре на лед и сняг.Обаче за лято ще трябва да слагаш други.

Коментар

Току що направих поръчката, стоплен от това мнение -
            Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
            BF Goodrich Winter Slalom е една от перфектно стоящите зимни гуми, включително на лед.
            Благодаря на всички, които успокоиха съвестта ми.
            Поздрави!

Коментар

Гумите дойдоха!

Доставиха ги у дома с куриерска фирма на седмия работен ден след плащането.

Първи впечатления - черни и кръгли.

Меки на пипане като момински /цензурирано/
              Леко съм озадачен. Защо са представени като чисто зимни гуми, а имат означение M+S?

Следва ли, че мога да ги карам и през лятото?
              И за какво служи тази синя лента със съмнителна естетична стойност?
              Мога смело да Ви препоръчам сайта, от където ги поръчах. Добри цени, бърза доставка.
              Поздрави.

Коментар

Виж тук.

https://htftp.offroad-bulgaria.com/k...DV_corrrrr.doc

Коментар

Карам с такива на Хонда ЦРВ - много доволен съм на сняг и лед - това си е зимна гума по всички правила.

Коментар

M+S е типично означение за зимна гума (Mud + Snow), можеш да ги караш лятото, но на следващата зима няма да работят, ще се "опекат".

Синьото е защита на бялото , измива се.
                    Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                      ..................

ТЪПО ПАРЧЕ СЪМ
                      така е, като никога не бях купувал нови гуми...

M+S е типично означение за зимна гума (Mud + Snow), можеш да ги караш лятото, но на следващата зима няма да работят, ще се "опекат".
                      - И аз така си мислех едно време. После четейки тук-там останах с впечатление, че това е означение за всесезонна, а не чисто зимна гума.

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
                        ТЪПО ПАРЧЕ СЪМ
                        така е, като никога не бях купувал нови гуми...

- И аз така си мислех едно време. После четейки тук-там останах с впечатление, че това е означение за всесезонна, а не чисто зимна гума.
                        Съвсем зимна си е и колкото повече я пазиш от горещ асфалт, толкова по- дълго ще ти служи в студовете.
                        Зима иде

Коментар

Днес монтирах гумите. Първи отзиви на сух и мокър асфалт /20 км/ - никаква разлика при спиране и поднасяне спрямо старите пистарки Bridgestone Dueler АТ
                          А това
                          Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                          .
                          не остана време да го измия. Сега съм върха на кича. Липсват ми сини фарчета.
                          Чакаме сняг!

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
                            Днес монтирах гумите. Първи отзиви на сух и мокър асфалт /20 км/ - никаква разлика при спиране и поднасяне спрямо старите пистарки Bridgestone Dueler АТ
                            А това

не остана време да го измия. Сега съм върха на кича. Липсват ми сини фарчета.
                            Чакаме сняг!
                            Не го мий,то само ще си падне,като покараш,иначе за зимна гума е добра,няма да съжаляваш,иначе аз по-добра зимна гума от това не съм карал,препоръчвам я на всички.
                            http://www.tirerack.com/tires/tires....=Grandtrek+SJ5

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                              Не го мий,то само ще си падне,като покараш,иначе за зимна гума е добра,няма да съжаляваш,иначе аз по-добра зимна гума от това не съм карал,препоръчвам я на всички.
                              http://www.tirerack.com/tires/tires....=Grandtrek+SJ5
                              Аз пък карах Нисан Пикап с SJ6. Освен ясно изразените ламели има и здрава захапка на кал и мокра трева...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X