Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отзиви за BF Goodrich Winter Slalom?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Грешка, сега видях линка към сайта... Извинявайте
    Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

Коментар

До: Отзиви за BF Goodrich Winter Slalom?

Първоначално публикуван от Little Joe Преглед на мнение
      Препоръчай го де!
      Благодаря!
      Линка е в първия пост по темата!

Коментар

Ниско ниво на шум при високи скорости.
        Днес на Тракия - 140 км/ч, чува се само шума от двигателя. С предишните при над 120 км/ч не чувах собствените си мисли, камо ли радиото или чужда реч.
        Сузуки Витара с BFG WS - магистрална бегачка.
        Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
          Изпитанията продължават. Днес караше сина ми. Стръмно спускане на кал в участък, който съм минавал многократно в по-сухо време. Изпързаляхме се като шейната на Дядо Коледа.
          Малко по-надолу, в по-твърд, дълбок коловоз и страничен наклон в улеи - при опит за излизане предните гуми захапват уверено, измъкват се и Витарата тръгва да се обръща.
          Въобще, днес беше весело.
          Поздрави, чакаме си снега!
          Миналата зима си взех същите гуми за Витарата, но 215/75 R15.
          Обзели са те познати мен чувства
          Ще останеш доволен (дано да има сняг тази зима)!
          Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Ранно ноемврийско утро. Движение с превишена скорост по заледени завои с BFGoodrich - МНОООГО АДРЕНАЛИН.

Коментар

Колеги и аз имам същите терзания, скоро монтирах нови BF Goodrich Winter Slalom 235/75/15 на Тойота 4рънър, и чакам с нетърпение снега !!!
              Колкото до тестовете на кален терен....пълен провал, избрах един много кален път с наклон, който беше накиснат от скоро валял дъжд, включих бавни и всичко възможно и в интерес на истината се изкачи бавничко до горе.....!
              За съжаление грайфера е ситен и се пълни с кал, по този начин се губи сцепление и едва я задържах от странично плъзгане, гумата определено не е подходяща за кал, или поне не за сериозна кал.

Коментар

Здрасти колега ,аз сам от Смолян и мога само да те поздравя за избора ти,карам с такива гуми и небих ги заменил за други ( пробвал съм какво ли не зимнно)имаи търпение да завали и сам сте се обедиш

Коментар

тия ще ги карам сега 5-та зима... изглеждат ли като 5-годишни /средно по 10 000км на сезон/?
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Движение на сняг с BFG WS- сух и мокър, по републиканската пътна мрежа и извън нея - даже не се налага да включвам предния мост. Дрифтинга невъзможен. Тази вечер опитах по опустелите улици - не става. Една скучаеща баба на тротоара щеше да си глътне ченето от смях.
                    Еб.ати скучните гуми.
                    Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
                      Движение на сняг с BFG WS- сух и мокър, по републиканската пътна мрежа и извън нея - даже не се налага да включвам предния мост. Дрифтинга невъзможен. Тази вечер опитах по опустелите улици - не става. Една скучаеща баба на тротоара щеше да си глътне ченето от смях.
                      Еб.ати скучните гуми.
                      Поздрави!

ааа, ако не можеш да дрифтваш - просто ти е слаб двигателя... на поледицата и на задно предаване не би имал проблем с тази задача
                      не бързам за никъде...
                      XJ 2.5TD '98

Коментар

Миналата година карах Feroza-та с BFG WS толкова бях доволен, че тази година изобщо не се замислях с какви зимни гуми да обуя Terrano-то. След първия сериозен дъжд ги тествах в кал, държаха се прилично, но на сняг са нещо несравнимо. 15" имат бял кант който много ме кефи/в началото е син/,а на 16" с бели букви е изписано BF Googrich Winter Slalom което прави гумата не по малко атрактивна.
                        Mitsubishi Pajero 2800+
                        Stop the earth I want to get down

Коментар

В края на зимата малко общи впечатления и нови въпроси.
                          Отлично поведение при всякакви заснежени терени. По-зле на мокър асфалт, отколкото на лед.
                          Извън пътя се справят добре в дълбок сняг, стига да не достигнат до калта отдолу.
                          Въобще, отлична зимна гума.
                          Сега иде ред на проблемите:

Балон на предна лява гума, ако не сте разбрали от лошото качество на снимките.
                          Гумите са купувани от немски интернет магазин. /Виж първия пост по темата/
                          Струва ми се, че ми предстоят неприятности по рекламацията. Как да я докажа на продавача? В писмо със снимки? Някой имал ли е подобен проблем? Въобще балона от снимките достатъчно голям ли е за рекламация? Гледам в сайта им, че нямат в момента такива гуми. Кофти. Намирам такъв размер и модел гуми в български магазин. Да си купя ли една и да не се разправям с рекламации?

Коментар

Относно рекламацията-води се че е увредена механично,тоест не е фабричен дефект.Тук никой няма да ти я признае,а пък за навън,и то по снимка-.
                            А деформацията не е толкова голяма,че да се налага да купуваш друга гума.Това се оправя,и си я караш безгрижно.
                            088пет722пет99
                            http://www.hydropompi.com/

Коментар

това не е фабричен дефект, а е причинено от удар в дупка или бордюр и то доста зверски... Моите колко дупки са видели, а нямат никакви забележки...
                              Слагай я задна и няма проблем! Евентуално може да й сложат подложка за твое спокойствие... Аз имах леко срязване и подобна издутина на една от летните гуми и след поставянето на вложка, "балонът" изчезна напълно, а ги карам на 2.5атм.
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Благодаря за отговорите, леко се успокоих. Не знаех, че може да се ремонтира. А за силни удари нямам спомени. Карам внимателно, по принцип.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X