ми тихи са, в сравнение с BF Гоудрич Мъд терен. И се балансират без проблем...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Malatesta-Kobra VS Я-192
Свий
X
-
Първоначално публикуван от ПаджероводА може ли и снимчица с шарката и модела?а регенерата е под 160лв...
Например резултати от тест тук
и тук има картинка...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Има и по-спокойни, ама моя ми се е паднал с най-бавните и мощни мостове. Някои с бързи мостове са по-надолу с близо 800 оборотаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ами тая година още са нови и биват, пък и Гранда е тежък и фултайм 4Х4. Като изгорят догодина ще видимЗа сега са добре.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Абе според мен въобще не може да става въпрос за сравнение между Кобрата и Я-192. Кобрата е по-лека, с по-мек каучук, грайферите са страхотни и се самопочистват чудесно. На трева се забиват идеално в почвата.
Единствено можи би Я-192 е по добра по камънаци, защото е от много твърд каучук и по-дебела отстрани. Вероятно на асвалт е по-износоустойчива поради същите причини- въобще- дърво.
Ако ще си купуваш руски гуми, най-добре е "Медвед".Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Коментар
-
До: Malatesta-Kobra VS Я-192
Ако оставим настрани факта, че пишете в тема, в която последното мнение е от преди 2 години, го правите доста неграмотно.
ЗАСРАМЕТЕ СЕ.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
До: Malatesta-Kobra VS Я-192
Лошото при регенерата е че когато купувате трябва от склада на Захарна Фабрика защото има голям брой гуми от даден модел когато търсиш 4-броя винаги основите са от различни гуми една по мека а друга по тежка от 20 гуми избираш едва 40887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар