Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Malatesta-Kobra VS Я-192

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ми тихи са, в сравнение с BF Гоудрич Мъд терен. И се балансират без проблем...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А може ли и снимчица с шарката и модела?

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод
        А може ли и снимчица с шарката и модела?
        на кое снимка? на кобрата ли? пиши Yokohama Geolаndar M/T в някоя търсачка и ще видиш каква е шарката и откъде е заимствана... само дето йоко-то е 360лв/бр за 265/75/16 а регенерата е под 160лв...
        Например резултати от тест тук

и тук има картинка...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
            Никой никога не е успял да и среже дори бордовете на никви камъни и арматурни железа. Това е щатната военна гума.
            Добре де ама аз срязах две наведнъж-предна и задна,минавайки през една тръба в тревата.А бяха почти нови и хайде на боклука.

Коментар

Офф-топик: 140 на 3000 оборота . Двигател та дрънка
              RB Patrol Team

Коментар

Има и по-спокойни, ама моя ми се е паднал с най-бавните и мощни мостове. Някои с бързи мостове са по-надолу с близо 800 оборота

Коментар

Пак ще питам как се държат на мокър асфалт, защото моите Вранглер А/Т ме изненадаха лошо това лято. Така се завъртях както зимата не съм При подаване на газ в завой задницата става много игрива

Коментар

Ами тая година още са нови и биват, пък и Гранда е тежък и фултайм 4Х4. Като изгорят догодина ще видим За сега са добре.

Коментар

Абе според мен въобще не може да става въпрос за сравнение между Кобрата и Я-192. Кобрата е по-лека, с по-мек каучук, грайферите са страхотни и се самопочистват чудесно. На трева се забиват идеално в почвата.
                      Единствено можи би Я-192 е по добра по камънаци, защото е от много твърд каучук и по-дебела отстрани. Вероятно на асвалт е по-износоустойчива поради същите причини- въобще- дърво.

Ако ще си купуваш руски гуми, най-добре е "Медвед".
                      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

А за шума на Малатестата! Със Соти сме пробвали с 120 с окрита кола ( без герука отзад, на КИА-та). Шума, сравнение с нормални гуми, е съвсем малко по-силен! Като цяло са доста тихи! За бързото каране - щом не се късат на камъни, не би трябвало да се късат и на магистралата!
                        RB Patrol Team

Коментар

До: Malatesta-Kobra VS Я-192

аз съм за я-192 това е гима за всякакви терени тя като размер е съштия като я-245 215х90х15 и за уаз е добър избор по добрия е я-409 но ги няма по пазара вече
                          Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Ако оставим настрани факта, че пишете в тема, в която последното мнение е от преди 2 години, го правите доста неграмотно.

ЗАСРАМЕТЕ СЕ.
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Да! И това дето го пише е грешно
                              Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Лошото при регенерата е че когато купувате трябва от склада на Захарна Фабрика защото има голям брой гуми от даден модел когато търсиш 4-броя винаги основите са от различни гуми една по мека а друга по тежка от 20 гуми избираш едва 4
                                0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X