Давайте мнения , какви гуми да избера! плюсове и минуси! височини...и.т.н.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Malatesta-Kobra VS Я-192
Свий
X
-
За Я-192 имаше дискусия тук:
Я-409 vs Я-192
За Малатеста-та има писано не малко, ето тук има систематизирана информация за гумите и джантите в портала:
Гуми и джанти
-
Аз съм с Кобра - определено съм доволен. Руска гума не бих сложил.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ето, гумаджия да ви го каже. То това руското нещо имам чуството че е диагонално а не радиално и стъпва на петно колкото 5 стотинки...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Я-192 в калта е звяр. Изпуска се до 0,5. Никой никога не е успял да и среже дори бордовете на никви камъни и арматурни железа. Това е щатната военна гума.
На мокър, не дай боже замръзнал асфалт обаче е шейна, мъртъв си ...(((
Регенерата за мене не съществува. Като кърпените презервативи. Не че нещо, просто не ме кефят.
Коментар
-
Тая твоя щатна военна гума са и мислили протектора преди 60 години...
Пък и там винаги има под ръка танк да те дръпне. Малатестат поне са взели рисунъка он някои от най-добрите съвременни гуми на различни производители. Пък и основата е западна.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар