Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Malatesta-Kobra VS Я-192

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Malatesta-Kobra VS Я-192

Давайте мнения , какви гуми да избера! плюсове и минуси! височини...и.т.н.
    Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

За Я-192 имаше дискусия тук:

Я-409 vs Я-192

За Малатеста-та има писано не малко, ето тук има систематизирана информация за гумите и джантите в портала:

Гуми и джанти

Коментар

спрял съм се на тези два модела и за това питам кои да купувам и кои не! иначе всичко коетое написано съм го прочел! но все още наемога да направя избор!!!!
      Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

И двата не съм ги ползвал и за това да давам мнение е ...не много разумно, но само да спомена, едното е гума а другото регенерат, ако това има значение естествено.

Коментар

То тия марки и модели са малко не взимаи едните..... забрави за другите
          Ако е за бавно газене в кал регенерата е по добре Ако е дълга смесена употреба другите

Коментар

Кобрата еднозначно.
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Аз съм с Кобра - определено съм доволен. Руска гума не бих сложил.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Аэ пък от повече от година съм с Я-192 и съм много доволен. Верно е че са бая дървени, но никога не са ме предавали досега-Я-192 истинската гума
                УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Коментар

Определено Кобра.
                  LZ1VMH

Коментар

Ето, гумаджия да ви го каже. То това руското нещо имам чуството че е диагонално а не радиално и стъпва на петно колкото 5 стотинки...
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Я-192 в калта е звяр. Изпуска се до 0,5. Никой никога не е успял да и среже дори бордовете на никви камъни и арматурни железа. Това е щатната военна гума.
                      На мокър, не дай боже замръзнал асфалт обаче е шейна, мъртъв си ...(((
                      Регенерата за мене не съществува. Като кърпените презервативи. Не че нещо, просто не ме кефят.

Коментар

Тая твоя щатна военна гума са и мислили протектора преди 60 години...
                        Пък и там винаги има под ръка танк да те дръпне. Малатестат поне са взели рисунъка он някои от най-добрите съвременни гуми на различни производители. Пък и основата е западна.

Коментар

Понеже и на мен ми предстои смяна на гуми - я ми кажете с този регенерат карате ли със сто и нагоре по магистралата? За калта ясно

Коментар

ето:

Коментар

Смел човек си ти
                              А балансирането? Шума?
                              На мокър асфалт как се държат?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X