Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Размисли върху отвори и размери на джантите
Свий
X
-
Първоначално публикуван от ninja_1Първоначално публикуван от kinexСоти как го придоби това впечетление че аз и Йори "сяде нещо май...Имам чувството че си говорим на различни езици ли,що ли...?" като винаги сме на едно мнение. Нещо не си разбрал. Както казва Йори майтап бе не се вързваи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan KolevНито Стефан нито ти сте прави, и зада мога да си легна спокойно ме интересува с каква сума ще подкрепите твърденията си за да знам дали има смисъл да вися тук по никое време и да ви чета глупостите?
Коментар
-
С тия извратени предложения направо ще ни набутат в Нощен труд. Или в Жълт труд, или в Шок. Значи по резултатите от спора некви се обесили с нова лебедка а друг като изпил касата бира озверял, отишъл да си купи друга, било затворено, счупил будката, дошла полицията ... Малииии ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ObersturmbahnfuehrerПонеже се заформи спор, в който и двете страни са убедени до голяма степен в твърдението си, единственият нормален изход за тази вечер е бас на по каса бира. Утре да се представят доказателства от достатъчно авторитетен и реномиран източник.
Коментар
-
Стефан ми го взе от устата...Мисля че утре ще сме тема №1 в Голфаджийския форум, да се попикат от смях с нас...
Ама го заслужаваме...
Мани, трагедия.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Опа... То наистина си се мери с хордата, обаче в крайна сметка като номенклатура се дават броят отвори и диаметърът на въображаемата окръжност, на която лежат центровете им.
Преди да сложа пари на масата разрових гугъла и се оказа, че наистина в означенията е винаги диаметърът, а не хордата. Ето малко обяснения:
http://www.needforspeed.co.uk/htmlpages/TechWheels.htm
http://www.stamfordtyres.com/tpl/pro...eel_about.html
Коментар
-
Първоначално публикуван от СтефанС тия извратени предложения направо ще ни набутат в Нощен труд. Или в Жълт труд, или в Шок. Значи по резултатите от спора некви се обесили с нова лебедка а друг като изпил касата бира озверял, отишъл да си купи друга, било затворено, счупил будката, дошла полицията ... Малииии ...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар