Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размисли върху отвори и размери на джантите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
    Бе, що се връзвате на глупости?! Стефан е абсолютно прав - хордата еднозначно дефинира окръжността, когато е известен ъгълът между двете точки. При джантите се измерва така, защото не винаги броят на шпилките/гайките е четен. Я да видя как с общодостъпни средства ще измерите диаметъра на окръжност с пет отвора.
    Нито Стефан нито ти сте прави, и зада мога да си легна спокойно ме интересува с каква сума ще подкрепите твърденията си за да знам дали има смисъл да вися тук по никое време и да ви чета глупостите?
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Йори, смея ли да кажа нещо против теб, щом иде реч за бесене с лебетка Но ... работата загрубя А на БМВ, Ауди, Волцваген, не са ли и еднакви джантите
      RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1
        Първоначално публикуван от kinex
        Соти как го придоби това впечетление че аз и Йори "сяде нещо май...Имам чувството че си говорим на различни езици ли,що ли...?" като винаги сме на едно мнение. Нещо не си разбрал. Както казва Йори майтап бе не се вързваи.
        Аааа,ти и Йори не знам,ама той нещо на мен ми се връзва
        Тва е тактика.

Коментар

Щом ще има бас да уточним - Единия лагер е за това, че на джантата пише разстоянието между две несъседни дупки, а другия, че винаги пише диаметъра, дори и на джанти с 5 дупки!
          RB Patrol Team

Коментар

Проста аритметика:Стефан и Фюрера са двама,Йори,Пламен и аз сме трима-МНОЗИНСТВО Асен-арбитър-ще ходи да мери колите по марки
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев
              Йори, смея ли да кажа нещо против теб, щом иде реч за бесене с лебетка Но ... работата загрубя А на БМВ, Ауди, Волцваген, не са ли и еднакви джантите
              Всичко знам, но нищо няма да кажа докато някой на заложи пара срещу мене
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Проста аритметика:Стефан и Фюрера са двама,Йори,Пламен и аз сме трима-МНОЗИНСТВО
                А мен къде сложи
                RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев
                  Проста аритметика:Стефан и Фюрера са двама,Йори,Пламен и аз сме трима-МНОЗИНСТВО
                  А мен къде сложи
                  Поправих го

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                    Нито Стефан нито ти сте прави, и зада мога да си легна спокойно ме интересува с каква сума ще подкрепите твърденията си за да знам дали има смисъл да вися тук по никое време и да ви чета глупостите?
                    Сложи един шублер под възглавницата за всеки случаи.

Коментар

С тия извратени предложения направо ще ни набутат в Нощен труд. Или в Жълт труд, или в Шок. Значи по резултатите от спора некви се обесили с нова лебедка а друг като изпил касата бира озверял, отишъл да си купи друга, било затворено, счупил будката, дошла полицията ... Малииии ...

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
                        Понеже се заформи спор, в който и двете страни са убедени до голяма степен в твърдението си, единственият нормален изход за тази вечер е бас на по каса бира. Утре да се представят доказателства от достатъчно авторитетен и реномиран източник.
                        В момента го дават по XXL

Коментар

Стефан ми го взе от устата...Мисля че утре ще сме тема №1 в Голфаджийския форум, да се попикат от смях с нас...
                          Ама го заслужаваме...
                          Мани, трагедия.
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Опа... То наистина си се мери с хордата, обаче в крайна сметка като номенклатура се дават броят отвори и диаметърът на въображаемата окръжност, на която лежат центровете им.

Преди да сложа пари на масата разрових гугъла и се оказа, че наистина в означенията е винаги диаметърът, а не хордата. Ето малко обяснения:
                            http://www.needforspeed.co.uk/htmlpages/TechWheels.htm
                            http://www.stamfordtyres.com/tpl/pro...eel_about.html

Коментар

Стефане, не разводнявай темата Важното е да се стигне до истината! За съжаление, имам 10 джанти за пустото БМВ и всичките с гуми Ако поне едната беше без, там си пише, колко е разстоянието, и спора щеше да се реши!
                              RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                                С тия извратени предложения направо ще ни набутат в Нощен труд. Или в Жълт труд, или в Шок. Значи по резултатите от спора некви се обесили с нова лебедка а друг като изпил касата бира озверял, отишъл да си купи друга, било затворено, счупил будката, дошла полицията ... Малииии ...
                                МАЛИИИИИИИ,ше падна от смЕх,МАЛИИИИИИ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X