Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мога ли да сложа 32" гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Novice
    Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
    не точно - триъгълника е по-"дълъг" - върхъг му е при торсиона /около него се върти носача/... съответно от 4см ходът става към 7-8, а не 30-ина както изглежда на рисунката

ако махнеш тампона, ходът ще стане по-голям
    Да, така е. Аз го нарисувах набързо. А и ъглите м/у оразмерителните линии и страните на триъгълника трябва да са прави (сега само Стефан да не ме опровергае )

Между другото в руския форум колегите изпилват тампона
    Твоя доста ми прилича на изпилен. На моето бяха по големи.Вземи да ги сравниш с оригиналните тампони за справка

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX
      ... Твоя доста ми прилича на изпилен. На моето бяха по големи.Вземи да ги сравниш с оригиналните тампони за справка
      и аз това щях да питам - защо не се вижда... на моя джип тампоните са с форма равнобедрен триъгълник
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Или на половин яйце (кокоше)
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Тук се вижда по-добре:
          https://htftp.offroad-bulgaria.com/N...i/IMG_1488.JPG

Коментар

Тези са с форма на трапец. Около 12мм са.
            Сага няма с какво да ги сравня, но по руските форуми също казват че са около 1 см.Другата седмица ще потърся нови и ще видим....
            Nissan Patrol Y61

Коментар

Недей да търсиш нови . Тези съм ги рязал аз , следвайки точно инструкцията на немците . Иначе няма начен да постигнеш по-голям ход на предното окачване с този бюджет !

Коментар

То май и не ми трябва по-голям ход.Събота и неделя навъртях 70км и и всичко си беше супер.Не успях да намеря вариант в които да ми увисне предната гума и това да ми попречи.
                Nissan Patrol Y61

Коментар

щом не си я окантарил значи не си бил на правилното място

освен това по - големи ходове ти трябват винаги
                  drive alive

Коментар

В събота основно окантарвахме пътпъдъците

А за да проимам нужда от по - големи ходове - трябва да се понауча да карам.

Това , което разбирам все повече, че не знам много неща за колата.
                    Във форума има много теми за окачвания, но никъде не е обяснено какво се постига с тези тунинги. Всички ги коментират , но като прочета характеристики "по-добро за оф-роуд", "много по-добро от стандартното" се обърквам съвсем.

Щото май нещата не опират само до пари - трябва да знаеш и какво (и за какво ) трябва да подобриш
                    Nissan Patrol Y61

Коментар

колата се задвижва основно от задния мост, особено при изкачване - затова дори да ти е във въздуха предната гума /дори двете/ не е фатално... лошото е когато увисне задна
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X