Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде да си сменя гумите най-скъпо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къде да си сменя гумите най-скъпо?

Минималното за 4 гуми - сваляне,демонтаж,монтаж,баланс, качване - 40 лв., максимума 82 лв.! При първия случай се наложи пребалансиране!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

Такива са цените в София, това е факт. По страната в по-малките градове е друга бира.

Коментар

Абе аз в петък си смених гумите в споменатия сервиз, на служебната "Корса", та за опелтЪ - 4 х сваляне, качване, демонтаж, монтаж и баланс ми взеха 35 лева. И ми се видя скъпо! Аз ли съм стиснат или са такива цените? На мойте коли съм си с джати и гуми - зимни летни.

Коментар

Първоначално публикуван от robkobg Преглед на мнение
          Такива са цените в София, това е факт. По страната в по-малките градове е друга бира.
          Така е - цените по-горе са за София и за джипови гуми 16-17 цола! В Монтана за същите тези 16 цолови джипови гуми 16 лв. за същите операции!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Стасе извинявам се за спама,ама я ми прати на лична цените на твоите уникални аквариуми че съм решил скоро да ти дам една поръчка за един такъв , ама понеже научих нещо полезно от тази твоя тема ще те питам коло струва още в началото
            Аиде и не се коси колега за тези неща , то цялата ни държава е на такъв хал че нямам думи

Коментар

Днес закарах една за лепене , беше спукана от страни цепка към 10мм всичко 6лв забравих да попитам дали и е правен баланс , но мисля че вече на всякъде правят . В петък на друго място за смяна на две гуми + 1 винтил -18 лв , но там работят перфектно .
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Няколко чифта джанти, монтаж демонтаж и баланс - са безплатни в Диана, при закупуване на нови гуми.
                Един крик 3 тона - същия като в гумаджийниците - 140 лв.
                Ударен електрическо пистолет Sparky.

И сбогом на безумно алчните бизнесмени, дето искат да дерат кожа, а не да свършат услуга !

Мразя да ме щавят - и не давам !
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Мда, лошо е, когато те правят на будала, трябва да се пита за цените. Аз така се измамих в новооткритата автомивка след светофара на Горубляне... Одраха ме 10 лв за външно миене, а си свършиха работата през пръсти. Резултатът е, че няма да стъпя повече там.

Коментар

Затова още един комплект джанти с гуми и се калкулира само сваляне и качване.Последния път като сменях гумите на опела момчето ми вика:- Да ви направя баланс.Аз:-Никакъв баланс, не искам.Той:- Ще увеличи живота на гумата с 30 %.Аз:- Ами те са на 5 сезона бе пич, какви 30 %.Плюс това новите тежести са стари тежести, поставени учудващо близо до старото мястоАйде нема нужда.На гранда карам целогодишно с АТ
                    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                    Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от Виолета Преглед на мнение
                      Мда, лошо е, когато те правят на будала, трябва да се пита за цените ...
                      Общо взето, на повечето места ги има изписани. Вярно, че не навсякъде са закачени на видно място.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Малииии кви цени в тая София.
                        Елате на село да видите ценички.
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от koko11; 21-04-09, 13:58.

Коментар

Какви са тези цени бе хора!?
                          Ходете да си правите гумите в кв.Надежда..
                          Аз веднъж бях спукал гума и бях спрял там на една гумаджийница, не само че всичко стана супер бързо, ами и в пъти по-евтино. От тогава само там!
                          Веднъж гледам Васко Кеца и той с едно голямо Ауди там ....за гумите,.. гумаджията вика ми човека тука си идва.. Знам че звучи малко като от рибарския раздел, но с очите си го видях.

Просто там в този район няма къде да ви "одере" никой.
                          CITYEL

Коментар

и аз да се запиша,сваляне на зимния комплект гуми с джантите и слагане на летния комплект с джантите 55.00 лв в Диана-Люлин.
                            само сваляне на единия комплект и слагане на другия.
                            другата година сам пред блока.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                              Слава богу, от години не са занимавам с монтаж/демонтаж на зимни/летни гуми, но тъй като от време на време опирам до гумаджии, впечатленията ми са, че цените, които си посочил, са доста разпространени.

Пресни впечатления от днес - гумаджийница на бул. Ситняково, близо до Подуене (цените са за джип)

Сваляне и качване на гуми - 4 лв
                              Монтаж/демонтаж - 5 лв
                              Баланс - 6 лв

Лепене - от 5 до над 20 лв, в зависимост от използвания метод

Така един пирон в гумата излиза направо златен - 20 лв!

И нямам впечатление, че други гумаджийници, в които съм ходил са по-евтини ...

хмм за пирона е доста до нас Лозенец,пирон,рапидка,нали ги оправят с шило и маркуче 5лв ли 6,но 20 е много,а по отношение на колегата цените са дигнати,за моя джип,4 джанти 15 ки 95 лв,като само за тежести 25лв нешо такова беше.

Коментар

Колеги като сте започнали така ,дайте да направим списък на евтините гумаджииници,но да не забравяме и качеството,а също така и труда който не трябва да се подценява.В противен случай гайковерт/кръстачка и сами си сменяйте гумите
                                ПАВКО
                                0888802068

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X