Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде да си сменя гумите най-скъпо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къде да си сменя гумите най-скъпо?

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
    ... В противен случай гайковерт/кръстачка и сами си сменяйте гумите
    Ако и двата комплекта са ти на джанти и е само да свалиш единия комплект и да сложиш другия на колата, точно това става. Виж, който има един комплект джанти и трябва да се демонтират/монтират гуми на тях, няма избор ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Ако и двата комплекта са ти на джанти и е само да свалиш единия комплект и да сложиш другия на колата, точно това става. Виж, който има един комплект джанти и трябва да се демонтират/монтират гуми на тях, няма избор ...
      Осван ,ако не е мазохист .
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от kirech Преглед на мнение
        Какви са тези цени бе хора!?
        Ходете да си правите гумите в кв.Надежда..
        Аз веднъж бях спукал гума и бях спрял там на една гумаджийница, не само че всичко стана супер бързо, ами и в пъти по-евтино. От тогава само там!
        Веднъж гледам Васко Кеца и той с едно голямо Ауди там ....за гумите,.. гумаджията вика ми човека тука си идва.. Знам че звучи малко като от рибарския раздел, но с очите си го видях.

Просто там в този район няма къде да ви "одере" никой.

Брех аз съм от Надежда ама свестни гумаджии не знам да има в махалата Дай координати нещо
        Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
        Honda CB 919 Hornet
        0898849413-Светльо
        Кръвна Група: 0+

Коментар

В център за гуми Диана ми взеха за гуми 14"
          Монтаж, демонтаж и баланс гуми - 4 х 7 лв 28 .00лв
          Тежести - 4 х 1,20 лв 4.80 лв
          Помпане с азот - 4 х 2 лв 8.00 лв
          Съхранение комплект гуми - 20.00 лв
          Общо 60.80 лв
          + 20 % ДДС 72.96 лв
          Толкова е било и ноември.

Коментар

Колеги аз като гумаджиа но не от София бих ви помолил да си направите един опит хванете си гумите от колите и ги подхвърляйте от 8.30-18.30 и тогава кажете каква трябва да е цената на смяната на четирите Ви гуми без баланс.
            НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Аз като човек, дето гумаджията му е затягал гумата на крика, без да я стегне после на земята и тя взе, че падна в движене мога да кажа само, че ако е толко зор, просто не се занимавайте с това и си намерете занимание, което да отговаря на способностите. Щото мани скъпото, ама работата е отговорна и крие бая опасности! Та незнам за друго, но качествено свършена работа - в тази страна, много трудно уви .

Коментар

Вчера си смених гумите на джипката 4бр. х 5лв. 20лв. с баланс, на леката кола същата работа.А разликата в парите които вие сте дали повечето аз пак я дадох,но не на гумаджията а в кръчмата
                Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

Първоначално публикуван от dulgiq0843 Преглед на мнение
                  Вчера си смених гумите на джипката 4бр. х 5лв. 20лв. с баланс, на леката кола същата работа.А разликата в парите които вие сте дали повечето аз пак я дадох,но не на гумаджията а в кръчмата
                  E добре де, кажи къде ги смени и къде е кръчмата?!
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                    E добре де, кажи къде ги смени и къде е кръчмата?!
                    Нови Искър,15км от Сф. и кръчмата и тя там
                    Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

така и така темата е за гуми искам дави попитам къде наи евтино в софия мога да ми изправят 4 алуминиеви 16 цолови джанти,че като гледам тия цени само за монтаж и демонтаж сигурно за изправяне ще ми земат поне 300 лева за четирите
                      0 8 76 36 8 542

Коментар

Преди 3 седмици ми взеха 23 лева за демонтаж/монтаж и баланс за 2 гуми 15-ки.В този ден маи всички се бяха втурнали да сменят гуми,опашките бяха навсякъде.

Коментар

Днес изправяне на една джанта 17 цола със съпровождащите процедури(монтажи демонтажи) 47 лв. при Голоди, май като навсякъде

Коментар

и аз имам 4ри 14ки!!!
                            тук искат по 20 лв на джанта !!!но и монтайи и тн 100 лв не те оправят!!!
                            плус това имам два комплекта алуминиеви джанти и на едниния на 13 цола има една джанта крива и всеки пат като ги сменявам тая ти е крива да ама на ли я точно нея я изправяш!!
                            Сега да ви кажа една действителна случка !!!Миналата есен пращам моята приятелка с гумите в колата да ми ги сменят летни с зимни !!!
                            тия нещасници видяли момиче и веднага всички джанти са ви криви трябва да се изправят по 20 лв е на джанта!!! и тя ми звани да ми каже!!!аз побеснях защото знаете какво става ако имате крива джанта та камоли 4 броя а на мен колата не е грам била тресяла при висока скорорст !!По гумаджиниците са пални боклуци
                            Опел Корса В 1,4 82 коня
                            Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
                            Ямаха ХТ 600Е
                            Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Ехе, айде по кротко! Кой не му изнася, гумаджии и майстори много!

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_pk Преглед на мнение
                                и аз имам 4ри 14ки!!!
                                тук искат по 20 лв на джанта !!!но и монтайи и тн 100 лв не те оправят!!!
                                плус това имам два комплекта алуминиеви джанти и на едниния на 13 цола има една джанта крива и всеки пат като ги сменявам тая ти е крива да ама на ли я точно нея я изправяш!!
                                Сега да ви кажа една действителна случка !!!Миналата есен пращам моята приятелка с гумите в колата да ми ги сменят летни с зимни !!!
                                тия нещасници видяли момиче и веднага всички джанти са ви криви трябва да се изправят по 20 лв е на джанта!!! и тя ми звани да ми каже!!!аз побеснях защото знаете какво става ако имате крива джанта та камоли 4 броя а на мен колата не е грам била тресяла при висока скорорст !!По гумаджиниците са пални боклуци
                                Ако може без обиди. Тука също има гумаджии. Така, че моля, без обобщения.
                                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                                -----------------------------------------------
                                Питието определя съзнанието....
                                -----------------------------------------------
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X