В събота си отговорих на този въпрос.
Бях малко неподготвен и поради тази причина си замълчах като ми връчиха касовите бележки. Не трябваше, но ... айде. Просто втори път няма да отида.
Става дума за сервиз за гуми Auto Tyres, който се намира в София, Дружба, точно под моста за летището. Има и автомивка, на която пише KARCHER.
Занесох си зимните гуми и ги помолих да ми ги сменят. Ето какво пишеше накрая в сметката:
1. Сваляне и качване на гуми - 4 х 3 лв. = 12 лв.
2. Монтаж и демонтаж на гуми - 4 х 6 лв. = 24 лв.
3. Тежести = 14,40 лв.
4. Баланс - 4 х 4,20 = 16,80 лв.
5. Чували - 4 х 1,00 = 4 лв.
Обща сума = 71,20 лв.
Готино, нали?
Бях ги помолил и колата да измият. Не стига, че я писаха SUV и ми взеха 24 лева, ами я миха 90 минути преди да кажа - "Стига толкова!".
Вярно, добре я измиха, но ми утрепаха целия предиобед.
Не ви препоръчвам да си сменяте гумите там, освен ако не сте финансов мазохист!
Бях малко неподготвен и поради тази причина си замълчах като ми връчиха касовите бележки. Не трябваше, но ... айде. Просто втори път няма да отида.
Става дума за сервиз за гуми Auto Tyres, който се намира в София, Дружба, точно под моста за летището. Има и автомивка, на която пише KARCHER.
Занесох си зимните гуми и ги помолих да ми ги сменят. Ето какво пишеше накрая в сметката:
1. Сваляне и качване на гуми - 4 х 3 лв. = 12 лв.
2. Монтаж и демонтаж на гуми - 4 х 6 лв. = 24 лв.
3. Тежести = 14,40 лв.
4. Баланс - 4 х 4,20 = 16,80 лв.
5. Чували - 4 х 1,00 = 4 лв.
Обща сума = 71,20 лв.
Готино, нали?
Бях ги помолил и колата да измият. Не стига, че я писаха SUV и ми взеха 24 лева, ами я миха 90 минути преди да кажа - "Стига толкова!".
Вярно, добре я измиха, но ми утрепаха целия предиобед.
Не ви препоръчвам да си сменяте гумите там, освен ако не сте финансов мазохист!
Коментар