Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изгорели газове върху гумите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Изгорели газове върху гумите

Първоначално публикуван от robkobg Преглед на мнение
    Тази идея започва да ми напомня за една дискусия в български компютърен форум.

Един човечец искаше да си топли краката през зимата с въздуха излизащ от компютърното захранване.
    За топлия въздух от копютъра не знам, но с изгорелите със сигурност ще може да си топли краката, ако не става номера за гумите

Коментар

Първоначално публикуван от Estranged Преглед на мнение
      ...тема трябва да се изтрие за да не даде лоша идея на някой, та да си навлече много проблеми с тия глупости.
      Тук нищо не се трие, ако не противоречи на правилата.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Що бе, както си го разказал напоследък, идеята е добра. Серия от няколко идеи, всичките работят, всичките се произвеждат.
        От края на 20-те години ауспусите на торпедните катери пушат под водата.
        Няма съвременен боен въртолет, в който изходящите от двигателите газове да не се охлаждат и разсейват принудително.
        От Су-27 и нататък, и даже американския Раптор, макар и ограничено, имат управляем вектор на тягата.
        Колко му е всичкото това да се набута в кола клас Трабант. Освен ако не те притеснява че ще струва нещо към два милиарда долара бройката.
        Малко ми е неясно това... с вектора на тягата и газовете върху гумите!?!?!?
        Бихте ли пояснили, моля.
        GPS системи https://www.easytracking.bg/
        Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Първоначално публикуван от D.Dimitrov Преглед на мнение
          Малко ми е неясно това... с вектора на тягата и газовете върху гумите!?!?!?
          Бихте ли пояснили, моля.
          Виж ся. Колегата има изнавпредвид, че има не по- малки дивотий, изобретени от далеч по- умни от мен хора. Чадър с грамоотвод, който се влачи зад теб и т.н. Това, че някои от тези идеи са станали наше ежедневие (качваш се с асансьора до фитнеса на 18 етаж, за да ползуваш степера; ядеш трици по за 30 кинта килото, за да пазиш талия...) е просто доказателство за това, какво може да постигне полетът на човешката фантазия в комбинация с пари за Пи аР. Така продължена темата отива в "Спам, чат и прочее" със заглавие "Млад техник за връзване".
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
            Виж ся. Колегата има изнавпредвид, че има не по- малки дивотий, изобретени от далеч по- умни от мен хора. Чадър с грамоотвод, който се влачи зад теб и т.н. Това, че някои от тези идеи са станали наше ежедневие (качваш се с асансьора до фитнеса на 18 етаж, за да ползуваш степера; ядеш трици по за 30 кинта килото, за да пазиш талия...) е просто доказателство за това, какво може да постигне полетът на човешката фантазия в комбинация с пари за Пи аР. Така продължена темата отива в "Спам, чат и прочее" със заглавие "Млад техник за връзване".
            Това ми напомня за учителя ми по физика през 1983г как ни даваше пример за целесъобразност. НАСА потрошила над 2 млн$ да изобретят химикалка с мастило, на което мастило гравитацията да не оказва влияние, а руснаците като по тъпи си водели записките с моливи.
            Mitsubishi Pajero 2800+
            Stop the earth I want to get down

Коментар

Оф-топик:
              Първоначално публикуван от Д Петков Преглед на мнение
              Това ми напомня за учителя ми по физика през 1983г как ни даваше пример за целесъобразност. НАСА потрошила над 2 млн$ да изобретят химикалка с мастило, на което мастило гравитацията да не оказва влияние, а руснаците като по тъпи си водели записките с моливи.
              Според официални данни на НАСА, сумата е около 1 милион $, а и от космическата програма на бившия СССР също са оценили разработката, след като са си закупили известно количество от този продукт (не им се пишело повече с моливи). (http://history.nasa.gov/spacepen.html)
              Химикалът е действително практичен и е с красив външен вид. Когато преди 15-тина години го видях в един магазин за офис материали, останах доста впечатлен и по-късно си го купих. Ето моя екземпляр.

Но, както се казва, нека дискусията да продължи по поставената тема, а не да си говорим допълнително общи приказки, колкото и да са ни интересни.
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Извинявам се, но си позволих коментара понеже счетох, че темата на Тропчо е приключила. Иначе химикалката е много красива.
                Mitsubishi Pajero 2800+
                Stop the earth I want to get down

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X