Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Interco - TrXus MT

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

колега, с тази гума ако влезеш в калта там ще си останеш, интеркото е преди всичко кална гума с елементи на универсалност, аналога на мики маус е другия тиранозавър дето е на мойта кола и си ги карам из града
    drive alive

Коментар

;-)

Първоначално публикуван от go go go
      колега, с тази гума ако влезеш в калта там ще си останеш......
      Наистина всеки има различни критерии,аз карам гуми като тези - Goodyear Wrangler AT/R даже моите са МАЛАТЕСТА със същата шарка ,които са много подобни според мен на горните и са се представяли отлично на кал към 30-40 см,на много подгизнал участък,както и на сняг,25-30 см,с поне 10-на см отдолу сухи листа,с малко газ,даже не са ми подсказали,че ше пробуксуват.За камъни незнам,наистина каучука е доста мек ,а имат и по 3 нарязани ламели на блокче,също мисля,че няма да са подходящи,но за пясък са перфектни,като се спаднат на 1.5 атм. имат голям балон и движат без забележки.
      TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
      Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
      Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
      Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

За гулите и калта

Не съгласен за проходимистта на GoodYear AT/R в кал.
        Аз съм с такива и бая проблеми имах. Устойчивостта при плъзгане в страни наистина е добра. Но каналите им се пълнят много бързо и им е необходимо поне 30 метра твърда настилка ( да не е мека кал ) за да се изчистят. В моята галерия имаше една снимка на гумите ми след една разходка около Варна. ( ако я няма сега ще я кача )
        Аз лично съм много доволен от гумата на мокър асфалт, обаче на кал не става. Още не съм я пробвал на сняг и не знам как ще се държи.
        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Тези гуми на снимките нямат нищо общо с Трексусите, това са си универсални гуми А/Т, определено не стават за кал. Аз имам подобни А/Т гуми и нито на сняг могат да се сравняват със зимните модели, нито на асвалт с летните, нито на кал с М/Т. Най- добре се държат на черен път (коларски) и пясък, само там имат предимство пред останалите специализирани модели. Това са и най масовите джипови гуми.
          А за камъни и скали от меките гуми (с мек каучук) хвърчат парчета. За скалата трябва диагонална твърда гума.

Коментар

ако си карал само едните гуми няма как да направиш сравнение
            drive alive

Коментар

Съгласен съм с Pursie и Tsanko_D. Аз съм с Goodyear AT/R и гумата е наистина много доба и удачна за общо ползване. За асвалт, за зима, за черни пътища е много добре. За кал определено не става. Пълни се много бързо, не се чисти (докато си в калта), абе не става.

Честно казано, тъй като и пред мен стои дилемата за избор на гуми, един от вариантите ми беше да си спретна два комплекта - един Goodyear AT/R, и една Lassa за кал. Проблема е, че Goodyear AT/R-a вече не се намира, особено 7.50/16.

Коментар

нещо не ми излизат снимките днес... вижте

също е гума за кал, ама пише че е добра и на шосето...

а тази: е още по-добра за кал

ако трябва да сме точни, това е аналога на гумите на Алекс и Волк:

обаче на МТZ-а най-малкия размер е 33х15.5R15

вижте тук
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

no Goodyear AT/R?
                  =>
                  Goodyear MT/R...

Коментар

Монтирал съм почти всички от изброените по горе гуми.За мои данни/от професионална гледна точка/ съм си записал теглото на гумите,грамажа нужен за баланса тук много съм се чудил,но това е друга тема и др.При гумите е като при дрехите .Можем ли с фрак да играем футбол,а спортно облечени да идем на опера?Можем разбира се,въпроса е дали ще се чустваме комфортно.Всесезонната или всетеренната гума са компромис, за всеки терен и всеки сезон си има оптимални гуми/не,че казвам нещо ново/друг е въпросът колко комплекта гуми с джанти трябва да имаш,аз гледам да имам към 3к-та,но това работя и мога да си го позволя.Смятам,че отзиви от практика като на ВОЛК са полезни при избора ни на гуми, защото наистина гумите правят контакта с пътя и логично дават много за проходимоста.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X