Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Interco - TrXus MT

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Interco - TrXus MT

Днес имах възможност да проверя тези гуми при дъжд, сняг и скорост..

гуми 265/75/16, джип тегло 3 тона

Магистрала Тракия - скорост 150 км/час, обилен дъжд и локви - никакви проблеми, влиза в локвите без да дърпа волана,никакви симптоми на аквапланинг, сцеплението е отлично, малко по силна вибрация на волана, но шума е съвсем приемлив.
    Сняг на парцали, но все още не натрупал - пак никакви проблеми със сцеплението!

P.S. В сравнение с щатните Мишелини, тези са направо благодат!

Re: Interco - Super Swamper Trhux...

Първоначално публикуван от Volk

гуми 265/75/16, джип тегло 3 тона
    извинявям се, ама Вие Н1 ли карате? моя трък не е малък и е само 2.2 тона, натоварен. а за гумите това че са добри, изненадва ли Ви? все пак не са производство на видахим

майтап де
    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Muncho,

Пиша аз, защото с Вальо (Volk) сме 'колеги'..
      Той кара Land Rover Defender 110, Td5.

По книга :
      • Максимално тегло = 2950кг.
      • Чиста маса (пълен резервоаз и 75кг. шофьор) = 2055кг.
      • Полезен товар (максимално тегло без чиста маса) = 900кг.

Коментар

значи 2 тона и нещо.

Коментар

Тази гума е невероятна...
          Днес ги тествах и на кал и на сняг и лед, жестока работа...
          Върха на всичко беше когато се наложи по заледения път на Ярема да изтеглям една по една коли които чакаха на опашка...
          Но абсолютния връх беше в това, че леда беше толкова хлъзгав, че не можех да ходя пеша и се доближавах до всеки един без да слизам от джипа!
          Голям купон! Рядко ми се случва да не се разочаровам в някоя придобивка, но в случая - колкото по-далеч от Китай, толкова по-добре, а Мексико е далеч..

Коментар

така е, новите гуми държат перфектно на сняг и лед... карай ги едно лято и ще видиш, че догодина ще се пързалят повече...

Защо 4силни вибрации"
            по колко олово им сложиха на гума като ги балансираха?

на Ласа-та с по около 200гр. ги докараха на "0-0" и нямаше никакви вибрации...
            проблема е, че след офроуд експлоатация бързо се разбалансират /падат тежести и т.н./
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Явно мислеха, че са радиални когато ги балансираха...

Много ме изненадва един ефект, който не мога да си обясня...
              В локви не "дърпат" и не хвърлят водата върху предния прозорец, незнам дали има връзка с новите гуми или се заблуждавам...

Коментар

Първо, честито за гумите! Ако са, като на Алекс Марков (Trxus Mud Terrain), значи са супер.
                И май наистина са радиални- LT265/75R16 - осем пластови.
                Предполагам,че се държат толкова добре на сняг и особено на лед, защото имат ламели (редки, но все пак имат за разлика от повечето МТ гуми), направени са от мек каучук, и не на последно място, че са чисто нови, и не ги е видяло лятното слънце.
                А не дърпат и не хвърлят вода на джама, защото имат канали 2 на 2. При МТ-то аквапланинга е трудна работа.
                Безаварийно да си ги търкаляш .

Коментар

Благодаря ти!
                  Имат ламели и наистина са меки..

Коментар

гумите са радиални, ако бяха диагонални нямаше да могат изобщо да се балансират
                    drive alive

Коментар

ТАЗИ ГУМА Е БЕЗ АНАЛОГ!
                      Три пъти по-скъпи да бяха, пак щях да си ги взема..
                      Поддържа 90 км/час върху заснежен и заледен участък, абе с две думи - НЯМАМ ДУМИ !

Единствения проблем беше постоянната колона вдясно от всякакви возила, които се гърчеха и опитваха да се преборят с родопския сняг....

Коментар

може и да има аналог от Мики /не-Маус/
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Изглежда много добре, но онази е универсална, а тази основно за сняг...
                          Венци ме светна, че търговското наименование на модела идва идва от "тиранозавър Рекс", което ми звучи по-добре от "Мики Маус"!

Коментар

не е за сняг... пак е "универсална" - почти същата концепция... гума за кал с ламели и много мек каучук... само не знам на камъни какво става с тоя каучук...

Коментар

Надали е по мека от Гудиърския МТ/Р, пък той си е баш за камани и скали. Наистина след лятото малко се промени на мокро. Ама 25 см кал за нищо ги няма. Чудя се на утъпкан сняг и лед как ще е, но съм повече от доволен за сега. Грях ми е, че съм го избичвал до 135 км/ч ама се наложи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X