колега, с тази гума ако влезеш в калта там ще си останеш, интеркото е преди всичко кална гума с елементи на универсалност, аналога на мики маус е другия тиранозавър дето е на мойта кола и си ги карам из града

- Goodyear Wrangler AT/R даже моите са МАЛАТЕСТА със същата шарка ,които са много подобни според мен на горните и са се представяли отлично на кал към 30-40 см,на много подгизнал участък,както и на сняг,25-30 см,с поне 10-на см отдолу сухи листа,с малко газ,даже не са ми подсказали,че ше пробуксуват.За камъни незнам,наистина каучука е доста мек ,а имат и по 3 нарязани ламели на блокче,също мисля,че няма да са подходящи,но за пясък са перфектни,като се спаднат на 1.5 атм. имат голям балон и движат без забележки.
За кал определено не става. Пълни се много бързо, не се чисти (докато си в калта), абе не става.
е още по-добра за кал
.Можем ли с фрак да играем футбол,а спортно облечени да идем на опера?Можем разбира се,въпроса е дали ще се чустваме комфортно.Всесезонната или всетеренната гума са компромис, за всеки терен и всеки сезон си има оптимални гуми/не,че казвам нещо ново/друг е въпросът колко комплекта гуми с джанти трябва да имаш,аз гледам да имам към 3к-та,но това работя и мога да си го позволя.Смятам,че отзиви от практика като на ВОЛК са полезни при избора ни на гуми, защото наистина гумите правят контакта с пътя и логично дават много за проходимоста.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар