Обява

Свий
Няма добавени обяви.

шпилки за джанти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А имаш ли неръждаема шина 15х30 мм?

Коментар

Колеги, окончателно се сбърках!
      Има ли някакъв вариант, който всички считат за приемлив,че от кванти, решетки, жилавост, суровост и букви ми се събраха очите!

Коментар

)) Няма различия, всичко е ясно. Кажи размерите да се разберем с УМК къде ще стане по-бързо и лесно, това е неясния въпрос. А иначе просто лениво си чешем езиците по железознание и бурмология, нали нищо друго не се случва, времето да върви ...

Коментар

Стефане, според мен още много колеги ще имат подобен проблем, мисля че ще им бъде по-лесно да прочетат готовата рецепта...

Коментар

Ще я напишем де, тебе чакаме да свалиш една шпилка и да я дадеш да я премерим. После ще има ей ти телефона на Пешо, кажи му много здраве от Гошо, и иди утре да си прибереш шпилките. Сега въпроса е кой точко Киро ти трябва. Щот Ивановци много, де да знам кво ше направиш с Марийка като я гепиш. Ми ако И откажеш? После ние сме трупове брато, твойта лесна.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
              Ще я напишем де, тебе чакаме да свалиш една шпилка и да я дадеш да я премерим. После ще има ей ти телефона на Пешо, кажи му много здраве от Гошо, и иди утре да си прибереш шпилките. Сега въпроса е кой точко Киро ти трябва. Щот Ивановци много, де да знам кво ше направиш с Марийка като я гепиш. Ми ако И откажеш? После ние сме трупове брато, твойта лесна.
              Тия шпилки ти земаха акъла а?
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Не бе, издивях си и без тях. Утре може да успея да си набутам акумулатора обратно на мястото му и да тръгна, та съм озверял.
                Сега трябва да намеря отнякъде някой лев да оправя мостовете, и съм ъъъ ... бе почти. Уж готов.

Коментар

Volk, какво стана със шпилките? Има ли развитие, или се отказа да ги правиш?

Сетих се за тази стара тема, понеже карах 300 км с разхлабени гайки на едното колело, и си помислих, че и аз ще трябва да правя шпилки. Но изкарах късмет, няма никакви поражения нито по шпилките , нито по стоманената джанта. Добре , че заваля сняг и реших да сменя гумите. Иначе, кой знае колко километра щях да навъртя, и какво щеше да стане.

Коментар

Защо трябва да си ги правите ....

Не разбирам защо е нужно да се главоболите да търсите кой да ви ги направи когато ги имам готови а предполагам ги има и по други магазини ???Цените им са шпилка + гайка 6.50лв.Все пак ако имате въпроси пишете.

Коментар

в Индустриалкомерс са по 2лв за шпилка и 2лв за гайка

Напомням на колегата никикар, че около 4 месеца чакам един въздушен филтър от него?! /със срок на доставка 2-3 седмици/
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Не съм те забравил....

Здравей !
                        Естествено че не съм те забравил , но понякога за някой автомобили /джипове се налага да се чака наистина прекалено дълго време.Искам обаче да се разбере както от теб лично така и от всички други четящи този форум че това не ни е практика.Т.е стремим се да работим/доставяме възможно по експедитивно.За съжаление има и такива случаи като твоя макар и по рядко. Заедно с твоят филтър имаше поръчан и един за Тойота АЕ86 съответно той си го получи много отдавна ,а твоя все още го няма .Така че ако нямаш търпение да чакаш потърси друга фирма която да може да ти го достави по бързо.И без това не си ми го капарирал така че нищо няма да загубиш от отказа на тази поръчка .Освен загубеното време разбира се !

Коментар

ок, чакам го с нетърпение!

извинявам се на колегите за отклонението от темата!
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Цанко
                            Volk, какво стана със шпилките? Има ли развитие, или се отказа да ги правиш?

Сетих се за тази стара тема, понеже карах 300 км с разхлабени гайки на едното колело, и си помислих, че и аз ще трябва да правя шпилки. Но изкарах късмет, няма никакви поражения нито по шпилките , нито по стоманената джанта. Добре , че заваля сняг и реших да сменя гумите. Иначе, кой знае колко километра щях да навъртя, и какво щеше да стане.
                            Оказа се, че са набити чрез технология на разширяване с нагряване, аз щях да ги правя за едни дебели джанти, но се отказах, поставих фабрични алуминеви джанти и не съжалявам, въпреки че през портмонето ми мина цунами!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X